De Garbi Dénia overtrof duidelijk CB Villa Blanca Altea (21-35)

November 28 van 2016 - 12: 52

El Garbi Dénia behaalde zijn vijfde provinciale winst door CB Villa Blanca Altea te verslaan met 21 naar 35. De wedstrijd gespeeld in het paviljoen "Garganes"Altea werd van start tot finish bestuurd door de dianenses.

Spelers van de Garbi Dénia in een time-out

Aan het begin van het spel zorgde het verdedigingssysteem van de bezoekers ervoor dat het Altean-team niet gemakkelijk scoorde. De intensiteit en het werk in de lijn van de zeven meter uitgevoerd door de dianenses maakten veel diefstallen van de bal mogelijk. De grote verdediging van Garbi Dénia desesperó voor de buitenspelers van de Altea die neerslag heeft misbruikt werpt zonder enige precisie.

In het aanvallende veld het team van de Marina Alta Hij bewoog de bal heel vloeiend. De beweging was erg snel en verplaatste de rivaliserende verdediging van de ene naar de andere kant op zoek naar superioriteit. Toen ze eenmaal de verdedigers hadden vastgezet, kregen ze goede schietposities vanuit zowel de eerste als de tweede linie. De effectiviteit was groot in een Garbi Dénia die beetje bij beetje land in het midden op het scorebord zette. De rust werd bereikt met een voorsprong van 12 doelpunten (7-19).

In de tweede helft was de wedstrijd veel evenwichtiger met een CB Villas Blancas die zijn succespercentage bij de aanval verhoogde. Terwijl hij in de verdedigende plot veel problemen bleef houden om het spel van zijn rivaal te stoppen. De dianenses waren beperkt om de marker te besturen en een mogelijke reactie van de lokale set te vermijden. Aan het einde van de wedstrijd won de Garbi Dénia heel duidelijk door 21 naar 35.

De dianenses zullen hun volgende verbintenis voorbereiden, die zaterdag zal zijn en een bezoek zal brengen aan het BM Servigroup Benidorm-circuit, een team uit de onderste zone van het klassement.