De Garbi Dénia heeft zwaar betaald voor zijn fouten in het laatste straatstuk tegen de CBM Elche (30-34)

Februari 19 van 2018 - 07: 21

De fouten van het einde van de wedstrijd hebben hem de nederlaag gekost Garbi Dénia in de wedstrijd die hij tegen CBM Elche speelde door 30 naar 34.

Dit duel gespeeld in het gemeentepaviljoen van Dénia dat een goede sfeer registreerde, werd gekenmerkt door de totale afwezigheid van verdediging door beide formaties. Noch de dianenses, noch de ilicitans kozen ervoor om met intensiteit te verdedigen, in feite hoef je alleen maar naar de uiteindelijke score te kijken om te beseffen dat het bekijken van 64-doelen in een wedstrijd niet gebruikelijk is.

De Dianense team onder leiding van David Salanova gekozen voor opkomen 5-1, met Andrés Landete en geavanceerde om te proberen de pass line onder druk zetten, en in het bijzonder om de circulatie van de bal te onderbreken. Van haar kant, de ilicitanos werd 6-0 systeem met een zeer hoge mensen in het centrum van de verdediging.

Bij een aanval waren de Salanova duidelijk dat de goals vooral van de tweede linie spelers waren. De bezoekers met hun eerstelijnsplaatsen hadden veel schade aan de lokale doelman Gabri die zijn middag niet had.

Het tempo van de wedstrijd was erg snel met duizelingwekkende middenstand en nauwelijks rust voor de spelers. De score werd gelijkgezet met veel wisselingen op het scorebord, hoewel geen van beide rivalen meer dan twee doelpunten achterliet.

In het laatste stuk van de eerste helft Garbi Dénia speelde zijn best, met afhaalrestaurants in de verdediging, snelle overgangen, hoewel ze hadden een aantal gooien fouten, veel ballen stortte neer in het hout en dit veroorzaakte de rest kwam met een marker 16 16 uit een.

Weinig bijdrage van het Dianense-doel

In de tweede helft ging het spel verder met een snel tempo en met nauwelijks verdedigingen. Er waren bepaalde momenten waarop de uitsluitingen van sommige en van anderen ervoor zorgden dat de apparatuur die sap in numerieke superioriteit tot 2-doelen van verschil bracht.

In de evenaar van deze periode was het domein Dianense met een 27 naar 25, nadat Felipe Garrido de leiding had genomen over de operaties van de lokale aanval. Terwijl ze in verdediging waren volgden ze de onevenwichtigheden van de lokale verdediging en de kleine bijdrage van de lokale doelman, Gabri die het recht had geraden om de worpen van de bezoekers te lezen.

Met een marker gelijkspel 27, de Ilicitano technische gekozen voor een gemengde verdediging van Felipe Garrido bestellen. Dan Adrian Carpi die was gewond in het doel van de bezoekers met succesvolle lanceringen. Een gebrek aan 5 minuten resteren en vastgebonden op 29 doelen, was er de uitsluiting van een lokale speler die de CBM Elche nam duidelijk zet een 30 om vooruit op het scorebord 33.

Op het laatste moment zorgden de lokale neerslag ervoor dat de bezoekers het einde van de ontmoeting comfortabeler vonden dan gedacht. Aan het einde van de regulatietijd werd 30 bereikt met een 34 die op de vijfde plaats Garbi Dénia op de ranglijst van 1 Autonomic plaatst.