Fran López eindigde op de vijfde plaats in het 'XXI Circuit a Peu Marina Alta'

07 juni 2017 - 07: 56

Zodra de twaalf tests van de “XXI Circuit a Peu Marina Alta", van degenen die er acht hebben gescoord, is de beste dianenses atleet geweest, Fran López. Deze sportmannen die in de Group Enganxa't to Run Hij is geëindigd in de vijfde positie. Een voorrecht onder de "top tien", wat spreekt van het geweldige seizoen dat hij aan het doen is.

Zijn uiteindelijke score was 11160-punten, waarbij zijn beste races werden betwist in Poble Nou de Benitatxell en Pego. Twee van de overwogen hard dit seizoen. In de hoogste categorie was het vierde achter de winnaar van de Circuit, Felix Pont, Juan Gimeno en Sergi Soler, de drie sterkste mannen in het peloton.

Het is niet verwonderlijk dat de Dianense zo tevreden is met het werk dat hij heeft gedaan. Er zijn vele uren training en inspanning geweest die zijn beloond met het prachtige resultaat dat is behaald.

Onoverwinnelijke Víctor Fernández bij de beste

Nog een van de hoogtepunten, is Víctor Fernández, een Galicische atleet door geboorte, maar Dianense van adoptie, hoewel hij de kleuren van de Llebeig Athletics Club verdedigt Javea.

Victor eindigde op de zevende plaats in het absolute klassement van de heren Circuit. De beste zijn in zijn categorie Veteranen B met een totale som van 11200-punten. In deze categorie won het de races in Xàbia, Gata, El Poble Nou de Benitatxell, Denia, Teulada, Ondara, Jesús Pobre en Benissa. Zijn dominantie was overweldigend sinds Elpe in Calpe, El Verger en Pedreguer tweede was. Het enige bewijsmateriaal dat hij niet betwist, was het bewijs dat bij Pego werd bewaard.

Anna Berglind derde in het Absolute van de Dames

Bij meisjes, Anna Berglind, hoewel ze geen Dianense is, omdat ze lid is van de Athletics Club Balearia Diànium, opgenomen als vertegenwoordiger van een Dianense-club, is derde geworden in het absolute klassement met in totaal 11186-punten. Alleen overtroffen door de winnaar, Mª Isabel Ferrer, met 11200-punten en voor de tweede, Cristina Roselló, met 11193.

Berglind in zijn categorie Veterana A, staat tweede na, Mª Isabel Ferrer. Zijn beste race was in Teulada, waar hij in zijn categorie won toen Ferrer afwezig was. Daarna was hij tweede in de andere tests waaraan hij deelnam. Hij was alleen afwezig in de races die werden gehouden in Dénia, Ondara en Benissa.