Buitengewone overwinning van de jeugd van CD Dénia tegen de leider CD Roda (2-1)

21 oktober 2019 - 14: 34

De landelijke jeugd CD Dénia Hij is tot het slechtste in staat, maar tegelijkertijd tot het beste. Bij deze gelegenheid versloeg CD Roda de koploper, die ze in een hectische wedstrijd met 2-1 versloegen.

De kinderen die hij rent Guillermo Santosjuanes Ze waren vanaf het begin van de wedstrijd duidelijk dat ze moesten vechten voor alle ballen en maximale intensiteit moesten behouden tegen een tegenstander die technisch superieur was aan hen. De rol van de Dianenses was om ze niet te laten nadenken wanneer de rivaal de bal had, en dat deden ze perfect.

Op het kwartier in de wedstrijd namen de Dianenses de controle over het scorebord dankzij een goed schot van Omar. Dit doelpunt gaf de rest van de spelers veel vertrouwen in wat ze aan het doen waren. De coach, van de band, stond er keer op keer op dat de druk op de rivaal maximaal was.

De CD Roda maakte de zenuwen los en arriveerde met enig gemak over het Dianense-gebied. In de 37e minuut scoorde Popov de gelijkmaker. Ondanks het incasseren van dat doelpunt bleven de lokale bevolking hun orde en ernst op het veld handhaven. Met de stand op één was de rust bereikt.

De tweede helft begon, met een CD Dénia die zijn intensiteit bleef behouden. Hij liet zijn tegenstander niet comfortabel spelen en probeerde uit te komen met snelle tegenaanvallen. Na 20 minuten kwamen de Amsterdammers op voorsprong met een knap doelpunt van Alejandro. Het doelpunt, zeer gevierd in de tribunes van de Het veld van Diego Mena, gaf de lokale bevolking een voordeel.

De wedstrijd duurde lang omdat het team uit Castellón heel hard pushte, maar de Dianenses verdubbelden en boden continue hulp. Het toonde zich als een ondersteunend team en wist hoe het de inzet van zijn rivaal moest verdragen.

Het einde van de wedstrijd werd bereikt met die 2-1 voor het team van Guillermo Santosjuanes, goed voor drie meer dan verdiende punten.