Successen van de dianenses-atleten in de 'V Volta a Peu a Benirredrá'

Januari 17 van 2017 - 00: 00

Rond 500 genoten atleten van een prachtige ochtend met de 'X Keer terug naar Peu naar Benirredrá". Een van de nieuwste scoretests voor de Circuit van populaire cursussen Safor-Valldigna, waarin sommige dianenses atleten protagonisten in hun categorieën waren.

De test met een route van 9.000-meters was de winnaar van Felix Pont, van de CA Automotive Moll, die 29: 00 gebruikte om de route af te leggen. De tweede plaats ging naar Salva Gomar, van CA Safor, met een tijd van 30: 09. De derde plaats was Carlos Pla, van Franc Beneyto Runners met een 31-merk: 42.

Bij vrouwen ging de overwinning naar Cristina Orenes, die de finishstreep overschreed met een record van 38: 32. De tweede plaats ging naar Bea Morant van de Tutriathlon met een merk 39: 10. Het podium werd voltooid door Christina Mallett van de Balèaria Diànium Athletics Club, met een tijd van 39: 28.

Gezien de nabijheid van de stad La Safor waar de race werd gehouden, met Dénia, waren er veel Dianenses-atleten die deelnamen aan de test. Onder degenen die erin slaagden op het podium te komen waren; Vega Torró, die tweede werd in de categorie Veteranen B en Vicent De Juan, die derde werd in de categorie Veteranen E.

Hoewel ze niet op het podium kwamen, kwam Vicente Llopis, die vierde eindigde in de categorie Veteranen E. Ana Alberola, die vierde was in Veteranas A. Mar Ordoñez, die zesde was in Veteranas C en María Bertó, die zevende was in zevende senior.