Spectaculaire première van de meiden van de CFS Dianense bij het winnen door 8 aan 1 aan de FSF Joventut Elche "B"

29 oktober 2018 - 06: 56

Er was veel animo om het damesteam van de CFS Dianense Geregisseerd door José Luis Mengual. Het team stelde niet teleur door een geweldige show te geven aan het publiek dat zich verzamelde op de tribunes van het gemeentelijk paviljoen van Dénia. De Dianenses versloegen FSF Joventut Elche "B" met 8-1.

Na de zenuwen aan het begin van de wedstrijd en het overdreven respect van beide formaties zorgden die ervoor dat gevaarlijke acties nauwelijks tot stand kwamen. Veel moeite om de bal onder controle te krijgen, maar weinig diepte.

Met het verstrijken van de minuten viel de controle over het spel in handen van de lokale bevolking, goed gepositioneerd op het speelveld. Toen de Dianenses beter waren, viel het bezoekende doelpunt van Yulia binnen. Het geluk onder de Elche-expeditie duurde niet lang, want een minuut later eiste pech zijn tol en scoorde Valcarcel in zijn eigen doel.

Met de stand op één op het scorebord werden de lokale bevolking losgelaten, waarbij ze de schelp die hen vasthield, verwijderden om veel vloeiender te spelen. Snelle acties toegestaan ​​voor spaties. Twee minuten later kwam het doelpunt van Ainara dat CFS Dianense op voorsprong zette.

In het laatste stuk van de eerste helft wisten de meisjes van Mengual hun rivaal goed onder controle te houden en hun voorsprong te vergroten dankzij de succesvolle afmaker van Miryam. Bij een stand van 3-1 gingen de spelers naar de kleedkamers.

Absolute lokale superioriteit

In de tweede helft stond er maar één team op het veld, CFS Dianense liet hun rivaal niet in het spel komen, ze wisten balbezit te krijgen en schoten op doel.

Miryam en Ainara begonnen hun specifieke opsomming van mooie acties en doelen, beide. In slechts elf minuten wisten deze twee spelers Ainara, drie goals en Miryam twee, te scoren, tot wanhoop van het team van Elche.

Het collectieve spel van alle spelers was erg goed en ze lieten zien dat ze door de lijn van het werk te volgen dat ze zichzelf hebben opgelegd, belangrijke dingen kunnen bereiken tijdens het seizoen. Voorlopig hebben ze zich met dit resultaat bovenaan het klassement geplaatst.