Première met nederlaag voor de CD Dénia Juvenil die viel tegen UD Alzira (2-3)

04 september 2017 - 00: 00

El Het veld van Diego Mena Het was het toneel van de première van CD Dénia Jeugd "A", dit seizoen in de National Youth League. Een debuut dat niet werd verwacht, veel minder gewenst, aangezien het team onder leiding van Manuel Guijarro viel op UD Alzira 2 naar 3.

Na een aarzelende start van de wedstrijd door beide teams, waren het de bezoekers die de beste keuze maakten. Ze begonnen de bal wat meer aan te raken voordat een CD Dénia waar de druk en zenuwen van de première hun tol eisten.

De bezoekende ploeg ging in de 38e minuut op voorsprong op het scorebord, met een doelpunt van Pablo. Dit doel viel als een kruik koud water, zowel onder de spelers als onder de fans. Halverwege kregen de bezoekers een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft gingen de kinderen van Manolo Guijarro door met hun zenuwen, waarbij ze eenvoudige passen misten en hun rivaal buitensporige faciliteiten gaven. De azulgranas kregen de 0-2 in minuut 63 met een doelpunt van Alberola.

De lokale bevolking verdwaalde weer een paar minuten op het veld. De lokale coach probeerde de situatie op te lossen door verfrissingen te introduceren, maar het was UD Alzira die in de 0e minuut de 3 tot 73 scoorde met het doel van Raúl Gómez.

Met zo'n ongunstige marker was het beste van dianenses hun reactievermogen. Zenuwen kwamen vrij en vijf minuten later wisten ze de verschillen met het doel van Sergi Chamorro te verkleinen. Dit doel bracht ieders stemming en de lokale bevolking ging wanhopig naar de aanval.

De prijs voor de oplevering van het pand kwam met Travis 'doel in de laatste minuut van de wedstrijd. Met de 2 tegen 3 werd het einde van de wedstrijd bereikt, zodat CD Dénia na de eerste dag doorgaat met zijn puntenvak naar nul.