Epische triomf van Dénia Futsal op het Inter Movistar B-circuit met 1 op 2

09 december 2015 - 11: 01

Dénia Fútsal voegde hun derde opeenvolgende overwinning toe door Inter Movistar B met 1-2 te verslaan in de clash die ze speelden in het Alcalá de Henares-paviljoen.

Curro scoorde beide doelpunten tegen Inter Movistar

Het Dianense-team moest hun werkoverall aantrekken om een ​​ongemakkelijke en zeer fysieke wedstrijd tegen het Madrid-team uit te voeren. Een ondergeschikt team dat een jonge ploeg heeft en met grote vooruitgang, en die niet ophield met vechten tot het laatste fluitsignaal.

Vrucht van de grotere lokale dominantie kwam in minuut 5, het eerste doelpunt van de ochtend. Een lange bal aan de achterkant van de Dianense-verdediging werd door de lokale bevolking gebruikt om de doelman van de Dénia Futsal. Met de 1 op 0 aan het begin van de crash werd het ingewikkeld voor de jongens die hij aanstuurt Javi Arnau.

De grote verdediging van Madrid belette de Dianenses om hun normale spel te oefenen. Het bezoekende team speelde de bal goed, maar had het moeilijk om het lokale doel met gevaar te naderen.

In de 8e minuut kwam Curro's doelpunt, die een bal op de verre paal oppakte om niet te vergeven en de gelijkspel op het scorebord legde. De Inter-spelers bleven de bal bewegen en creëerden kansen tegen een tegenstander die zich moest vermenigvuldigen in verdedigende taken om te voorkomen dat hij het tweede doelpunt zou incasseren.

De solidariteit van alle spelers was van cruciaal belang om te voorkomen dat de inwoners van Madrid met voordeel naar de kleedkamer zouden vertrekken. De eerste helft eindigde met een gelijkspel op het scorebord.

Het tweede deel, hetzelfde voortgezet, bleef de lokale bevolking de controle over de bal behouden, wat een zeer hoog tempo van spelen opleverde. De dianenses met een zeer serieuze taak en vooral met concentratie en intensiteit waren in staat Inter's aanvallen te stoppen. Aan het verdedigende werk werd het succes van de Dianense-keeper Andoni toegevoegd.

Het goede werk en de opoffering van Dénia Futsal werden beloond toen de Dianenses met nog twee minuten te gaan tot het einde van de botsing een snelle tegenaanval begonnen met goede posities van drie tegen twee. Curro voltooide het spel met succes door 1 op 2 te scoren, wat de mannen van Javi Arnau een verdere overwinning opleverde.

Met deze triomf klimmen de dianenses naar de zesde positie in het klassement, met 22 punten op de vijfde plaats met de vijfde plaats van de Gran Peña FS.

De leerlingen van Arnau hebben weinig tijd om van deze overwinning te genieten, aangezien ze nu ondergedompeld zijn in de voorbereiding van hun volgende verloving, die zaterdag in het Dénia-paviljoen zal zijn, wanneer ze om 18 uur het bezoek ontvangen van het team van Torrejón Sala Five Play, achtste gerangschikt deze groep IV van de Tweede Klasse B.