Monumentale woede in de Dénia Futsal voor de arbitrage geleden voor de AD Bargas (5-2)

25 oktober 2016 - 11: 00

De expeditie van Dénia Futsal Hij keerde terug van zijn reis naar Bargas, met een monumentale woede over de arbitrage die hij in die wedstrijd leed. De dianenses zonder excuses te zoeken voor de nederlaag door 5 tegen 2, werden overstuur door de gedeeltelijke beslissingen van het arbitraapaar, die hen in de meeste gevallen schade toebracht.

Dénia Futsal sprong op het spoor van het paviljoen "Het balkon" van slapende Bargas met een te diepe druklijn en dit werd goed gebruikt door het lokale team om controle over het spel te hebben. Het Toledo-team kwam uit met een zeer hoog ritme van spelen, de bal met precisie verplaatsen en de dianenses krijgen die nauwelijks konden aanvallen.

Dianenses valt het doel van AD Bargas aan

Het aandringen van de spelers geregisseerd door Angel Reyes had zijn beloning voor het behalen van het eerste doelpunt in de ochtend in de 7 speelminuut. Dit heeft het team dat hij leidt veel verder afgebroken Javi Arnau dat een minuut later de tweede aanpassing. Met de 2 tot 0 op het scorebord wonnen de lokale bevolking veel vertrouwen tegen een onbekende Dénia Futsal.

Het werd nog erger toen de Toledo in de 11-minuut de 3 naar 0 scoorde op het scorebord bij de verbijstering van de Dianense-bank. Geleidelijk lieten de jongens van Arnau hun zenuwen los en begonnen ze de bal met een beter inzicht en dichter bij het lokale gebied te bewegen. In de minuut 14, de aanvoerder van Dianense, slaagde Blai erin het eerste doelpunt van zijn team te scoren door de 3 naar 1 op het scorebord te plaatsen. Twee minuten later werd de lokale speler Pérez verdreven, maar de Dénia FS profiteerde niet van de twee minuten superioriteit en kwam tot rust met het resultaat van 3-1.

Na het passeren van de kleedkamers groguets ze vertrokken met de bedoeling om de ontmoeting te traceren. Ze namen de touwtjes in handen en twee minuten later, David Jaén is erin geslaagd om de verschillen te verkleinen door de 3 naar 2 te markeren. De grote gelegenheid voor dianenses kwam bij de lancering van een maximale straf die Juanjo in het bos stortte.

Gezien de mogelijkheid om het geheel opnieuw te monteren Marina Alta verhoogde de intensiteit ervan. Bij een duidelijke provocatie van een rivaal werd Pablo Tarín van het veld gestuurd. Een omstandigheid die bepalend was voor het verdere verloop van de wedstrijd. Dénia Futsal speelde twee minuten in numerieke minderwaardigheid en kreeg het vierde doelpunt tegen.

Lange gezichten op de bank Dianense

Het arbitragepaar had zichzelf uitgeroepen tot hoofdrolspeler van het spel en twee minuten later verdreven ze de Dianense-coach voor het overwinnen van de technische zone. Met nog drie minuten te gaan plaatsten de Dianenses doelverdediger op het spoor, maar met een goed gesloten lokaal team vonden ze geen manier om te scoren. In de laatste minuut van de wedstrijd was het AD Bargas die de laatste 5 tegen 2 scoorde waarmee de botsing eindigde.

Met deze nederlaag, en na de resultaten van de dag, daalt de Dénia FS naar de tiende positie in het algemeen klassement. Aanstaande zaterdag ontvangen de dianenses in het gemeentelijk paviljoen van Dénia, om 18 uur, de Navalmoral FS, een team dat zich op de derde plaats van het klassement bevindt.