Teken tussen Dénia Futsal en Elche in een zeer kleurrijke wedstrijd (2-2)

27 maart 2013 - 00: 00

De wedstrijd begon goed voor de wedstrijden, want na twee minuten passeerde Juanjo de lokale bevolking naar Blai's pass. Dénia genoot van gelegenheden, de duidelijkste aan de voeten van Rober die de dubbele straf niet kon realiseren.

Toen het leek alsof de teams bij de pauze zouden vertrekken met 1-0, profiteerden de ilicitanos van een fout en verschillende rebounds in het gebied om de stand op slechts vier seconden van het einde van het eerste deel te brengen. Met een gelijkspel gingen beide teams naar de kleedkamer.

Het tweede deel was gelijk, tijdens de eerste tien minuten genoten beide teams van kansen om vooruit te komen, maar het waren de Dianenses die, met nog acht minuten te gaan, de tweede lukte na een mooie vaseline van Edu.

Maar de vreugde voor de lokale bevolking was van korte duur, want na twee minuten bereikten de ilicitanos de gelijkspel in een hoek vanwege een markeringsfout van de lokale verdediging.

Met nog zes minuten te gaan kregen de Dianenses kansen en speelden ze zelfs met de keeperspeler om de derde te proberen te bereiken, maar ze hadden geen geluk voor het doel. Met 2-2 was het einde bereikt en was er een puntenverdeling.

Voor de dianenses gespeeld: Andoni, Sebas, Juanjo (1), Edu (1), Jaén, Rubén, Blai, Dani, David, González, Rober en Tarín.

Aanstaande zaterdag de 30e spelen de dianenses een oefenwedstrijd tegen een team van ACYDMA. De wedstrijd vindt plaats om 18 uur in het Dénia Sports Center Pavilion en de toegangsprijs bedraagt ​​2 euro, behalve voor leden en kinderen onder de 14 jaar die gratis toegang hebben.