Gelijkspel van de Paidos-F.Fernández voor de FS. L'Alfás (1-1)

04 december 2014 - 00: 01

De Dianense-set van Paidos-F.Fernández regelde zijn confrontatie met de categorie Provinciale Jeugd voor de FS. L'Alfás met één gelijkspel. De botsing die werd betwist in het gemeentelijk paviljoen van Denia had een duidelijke dominantie die het lokale team was, maar het gebrek aan definitie voor het tegengestelde doel verhinderde hem de overwinning te behalen.

José García met zijn staf van Paidos-F. Fernández

De wedstrijd begon slecht voor de lokale bevolking, want in een verdedigende fout na een inworp gaven ze een doelpunt toe toen ze de eerste minuut van de wedstrijd niet hadden bereikt.

Na deze start was het een monoloog van de jongens van José García, de gelegenheden vonden plaats, totdat een paar minuten later het doel van Kike arriveerde dat diende om het duel gelijk te trekken. Ondanks het lokale domein was het aangekomen met de gelijkspel.

In het tweede deel veranderde er weinig, de controle over het spel door de schooljongens ging verder en ondanks verschillende schreeuwende scoringskansen was er geen succes in de veiling en slaagde hij er niet in het bezoekende doel te bereiken.

Met nog vijf minuten te gaan riskeerde de Paidos-coach en zette de doelverdediger-speler in een poging de tegenpartij te breken. Maar in een steel van bezoekersbal, was het doel van het Marina Baixa-team bijna daar. Het zou oneerlijk zijn geweest, maar die dingen hebben de sport van futsal. Aan het einde van de regulatietijd werd er een getrokken.

In deze ontmoeting voor hem Paidos-F.Fernández ze speelden en scoorden; Kevín, Gonzalo, Fran, Pedro, David, Lucas, Raúl, Pepe en Kike (1).

Dit weekend is er niet en op vrijdag 12 om 19: 30 uur in het sportcentrum van Santa Faz spelen de Dianenses tegen Akrasala FS., Een wedstrijd die ooit moest worden uitgesteld door de regen. Zondag ontvangt 14 op 10 Hercules San Vicente FS in het gemeentelijk paviljoen van Dénia.

Nederlaag voor het cadetteam

De Paidos Esports Colau viel door 3 op 4 voor de Hercules San Vicente, in een botsing gespeeld in het gemeentelijk paviljoen van Dénia.

De botsing verliep traag bij de voorzorgen van beide sets. Het waren de lokale bevolking die het duel domineerde en doorging op het scorebord met een doelpunt van Álvaro. Het domein was totaal van de Paidos die drie ballen in het bos crashten, maar het waren de bezoekers die het spel draaiden en met 1 naar 2 plaatsten. Voor de pauze scoorde Álvaro de stand voor dianenses.

In de tweede helft kwamen de Hercules uit voor al het aandringen en slaagden erin om de 2 naar 3 te markeren. Van daaruit werd een nieuw spel gezien in termen van intensiteit en drive. Álvaro scoorde de 3-3 in de 18-minuut opnieuw en de Dianenses bleven aandringen op de overwinning.

Bij een verlies van bal maakte het bezoekende team van de gelegenheid gebruik om de vierde te scoren. Het einde werd bereikt met een 3 naar 4 die niet eerlijk was voor de game die op het speelveld te zien was.