Emma Fornés en Óscar Fornés waren brons op de junior indoorbaan

02 maart 2017 - 07: 00

De atletiekclub Balearia Dianium blijft successen boeken via zijn atleten. Bij deze gelegenheid kwamen er twee bronzen medailles binnen Regionaal Indoor Kampioenschap Junioren, de ene was voor Emma Fornés en de andere voor Óscar Fornés.

Emma Fornés, atlete uit Ondara, werd derde op de 800 meter sprint met een record van 2.26.90. De winnaar van de race was Yurena Hueso, uit Stranden van Castellón, met een tijd van 2.18.15. De tweede plaats ging naar Begoña López, van Valencia Sports, met een tijd van 2.26.76. In dezelfde race, Marta Sapena, van Club Atletismo Balearia Diànium werd vierde met een record van 2.29.19.

Óscar Fornés verbeterde zijn persoonlijk record

Een andere atleet van de Dianense-club, Óscar Fornés, hing ook de bronzen medaille om zijn nek tijdens dit regionale evenement. De wielerbaan “Lluis Puig”, zag hij hoe deze jongeman uit Pedreguer een knappe wedstrijd maakte op de 1.500 meter. Hij vocht elke meter met veel kracht.

Op de midfond koninginnenproef was de winnaar Carlos Muñoz, uit Playas de Castellón, met een tijd van 4.06.33. De tweede geklasseerde was Josep Lluis Morant, van Valencia Sports, met een tijd van 4.27.10. De derde plaats ging naar Óscar Fornés, met een score van 4.41.70, wat een persoonlijk record betekent.