Het Utiel overwon de Dénia na de verdrijving van Nicolás (2-0)

April 01 van 2013 - 11: 10

Utiel versloeg Dénia met 2-0 in La Celadilla in een wedstrijd waarin de lokale bevolking in de tweede helft superieur was. De doelpunten van Sinis en More veroordeelden een team van Dianense dat het laatste half uur inferieur speelde door het wegsturen van Nicolás.

De eerste helft was saai en met nauwelijks scoringsmogelijkheden. Noch Utiel noch Dénia slaagden erin de wedstrijd onder controle te krijgen, dus de eerste 45 minuten gingen rustig voorbij. Weinig opmerkelijk in deze periode dat het publiek dat elkaar ontmoette in het veld deed gapen.

De tweede helft was iets anders. Het vertrek van More bracht een revolutie teweeg in het aanvallende spel van een Utiel die zich nog meer op zijn gemak voelde op het veld nadat Nicolás in de 60e minuut van het veld werd gestuurd.

Sinis opende de lokale rekening en kort daarna veroordeelde Moré een clash waarin Utiel vooral na de pauze hun beste versie aanbood. Dénia was niet in staat om op dergelijke tegenslagen te reageren en Celso verhinderde uiteindelijk dat de nederlaag nog krachtiger werd.

Dénia heeft de volgende rustdag, dus het zal op 14 april terugkeren naar de wedstrijd, met een bezoek aan de "Luís Suñer" in Alzira.

Nico's uitzetting was de sleutel tot de nederlaag van Dianense.

Utiel: Javi, Sinis, Fer, José Enrique, Veses, Castander, Prieto, Cardona (Iñaki, min. 87), Cristian (More, min. 55), Nico (Ballester, min. 71) en Gil.

Dénia: Celso, Nicolás, Garrido, Baixauli, Víctor Banegas (Gervasio, min. 76), Ribes, Roberto, Michael, Dani García, Mono en Ferrán (Cristian, min. 65),

Scheidsrechter: Escriche Guzmán Hij stuurde Nicolás weg voor een dubbele waarschuwing in minuut 60. Hij waarschuwde Carlos Prieto en Fer voor Utiel en Mono voor Denia.

Doelpunten: 1-0, min. 63. Sinis. 2-0 min. 67. Meer.

Veld: De Celladilla. 200 toeschouwers.