Pego versloeg Dénia in een saaie wedstrijd voor 1 tot 0

November 25 van 2019 - 17: 31

Pego voegde de drie punten toe nadat hij Dénia met 1-0 had verslagen in de wedstrijd op het veld van Cervantes de Pego. Een doelpunt van Cristian Rico in de tweede helft bij het omzetten van een strafschop leverde het lokale team de overwinning op in een matige wedstrijd.

De eerste gelegenheid was voor de lokale Carles die niet kon oplossen tegen Maxi. Vervolgens was het Santafé die de lokale doelman Frede op de proef stelde, die zich moest strekken om een ​​knap schot van de Dianense-middenvelder in hoekschop te krijgen. Dénia was het team dat domineerde maar onopgelost was. Het team van Esteban miste diepte om te scoren toen hij het beste speelde.

De achter hem gehurkte Pego zocht in snelle counters om een ​​Dianense-verdediging te verrassen die veilig was. Hij creëerde alleen gevaar met ingooien en spelhervattingen. De rust werd bereikt met een nul gelijkspel.

In de tweede helft was de eerste gelegenheid voor Dénia na het lanceren van een vrije trap aan de zijkant waarin Dani García de lokale doelman, Frede, deed schitteren. In minuut 51 kwam het controversiële spel van de middag, een tackle van La Peña op Cristian Rico werd door scheidsrechter Alba Félix bestraft met een maximumstraf. Cristian Rico versloeg Maxi zelf laag en scoorde daarmee het enige doelpunt van de middag.

Met de stand in het voordeel wist Pego te onderhandelen over de speelminuten. Zijn coach, Lauro Techeira, stapte in het veld van Kevin en bracht een revolutie teweeg in het spel van zijn team. Hij kreeg een geweldige kans om te scoren, maar zijn schot ging naast de paal van het door Maxi verdedigde doel.

In de 81e minuut leidde een uitje van Maxi op Kevin tot de sloop van de lokale speler en de tweede gele kaart voor de doelman van Dianense. Dénia verloor en was in de minderheid, wat de zaken voor het team van Esteban alleen maar erger maakte.

Aan het einde van de reguliere speeltijd werd het bereikt met de lokale overwinning met 1-0, waardoor Pego op de zesde plaats blijft en Dénia slechts twee punten verwijderd van degradatie.