De wedstrijd van de dag tussen Hotel Nou Romá en CD. Teulada eindigde in tabellen (3-3)

April 03 van 2014 - 00: 00

De zevenentwintigste dag van de ACYDMA voetbalcompetitie Hij liet ons het spel van de dag tussen het Hotel Nou Romá en de CD achter. Teulada, dat eindigde in een gelijkspel met drie doelpunten.
In dit duel tussen de hotelgroep, tweede geklasseerd en het Teuladino-team, de derde in het klassement, was de spanning aanwezig en dus ook de controverse.

Het spel begon met absolute overheersing door het Teulada-team dat hun tegenstander niet liet spelen dankzij de druk die ze uitoefenden. Een tactiek die zijn vruchten afwierp toen de pauze kwam, kwam 0-3 voor de CD. Teulada ..

Na rust begonnen de twee teams met veel ritme, maar het Teulada-team had de duidelijkste momenten. Vanaf de 10e minuut veranderde het tonicum volledig. De Teuladinos konden hun spelers niet roteren omdat ze met één enkele verandering naar Dénia kwamen. Hoteliers profiteerden en verkleinden de verschillen, 2 naar 3.

Twee minuten voor het einde van de wedstrijd kwam het controversiële spel van de wedstrijd, de scheidsrechter waardeerde een hand van de keeper buiten het gebied bij het nemen van een bal richting een teamgenoot en besloot te fluiten voor een directe vrije trap. Als gevolg van dit gebrek behaalde het Dianense-team de gelijkspel dat naar overwinning smaakte, aangezien ze de hele wedstrijd op sleeptouw waren van de Teuladinos

Hotel Nou Romá verstevigt haar tweede plaats

De rest van de dag wonnen de favoriete teams hun respectievelijke wedstrijden. De leider Seguros Reale, versloeg zijn dochter Seguros Realie Ondara met 9-2. Els Poblets versloeg Rte. La Fontana met 5 tegen 2. Het team van Rte. Polígono had geen grote problemen boven het Maxim Sound-team, dat hij met 4-0 versloeg.

De Proyesplac die posities blijft beklimmen en Bar Juaniquito 7-1 verslaat, terwijl Ultra Groc de altijd stoere Bernardos 7a 1 kwijt is. Het team van Dulce Bebe scoorde het Lino Rosello-team zonder problemen met 6-0.

De topscorer blijft Jorge Llopis van het Seguros Reale-team met 45 doelpunten gevolgd door Igor Diaz van het Hotel Nou Roma-team met 39 doelpunten. De trofee voor het topscorersteam staat onder leiding van Seguros Reale met 161 doelpunten en de minste gescoorde doelpunten van de competitie is Hotel Nou Roma met slechts 36 tegendoelpunten.