De Paidos leden veel om het voordeel van de Chelva te evenaren (5-5)

Februari 06 van 2013 - 00: 00

De leider van de National Youth League moest veel lijden om de score te evenaren in zijn wedstrijd tegen Chelva. De wedstrijd kwam tot regulatietijd met een gelijkspel van vijf.

De eerste minuten van de wedstrijd waren erg intens, Chelva stond op het scorebord, met 0 naar 1. maar Paidos Hij had arrestaties om niet uit elkaar te vallen. In eerste instantie slaagde hij erin om te binden en vervolgens op het scorebord vooruit te komen.

Na die hectische start werd het spel gepauzeerd, werden de verdedigingsmechanismen strakker en gaf Paidos de bal aan zijn rivaal. De Valencianen met een zeer snelle wedstrijd hadden verschillende kansen om te binden, maar faalden in de laatste meters.

De dianenses hebben geen manier gevonden om het verdedigingssysteem van hun tegenstander te overwinnen. De Chelva bond vast om te profiteren van een snelle tegenpartij die de Paidos verbaasde. Met de gelijke stand op twee beschuldigde de Dianense-set de staatsgreep.

De Valencianen werden meesters van de bal en Paidos leed te lijden in het veld. De technicus van de schooljongens moest om dode tijd vragen om de ideeën voor hem op te helderen. Er was geen effect, want Chelva scoorde het derde doelpunt in de afwezigheid van drie minuten rust.

In het laatste deel van de eerste periode kwam het vierde doelpunt voor Chelva, waarbij werd geprofiteerd van een strategiespel. Met 2 tot 4 werd de rest bereikt.

In de Dianense-kostuums moesten de ideeën worden opgehelderd, omdat de Paidos in het tweede deel heel anders uitkwamen. Hij drukte zijn tegenstander erg hoog, wat hem veel kostte om zijn veld te verlaten. De gelegenheden vonden plaats in het Valenciaanse doel. Maar toen Paidos beter was, kwam hij snel tegen, de vijfde voor Chelva.

Het vijfde doelpunt van Valencia dwong de lokale coach, Raúl Gil om het risico te lopen op de baan, de keeper-speler. De nieuwe tactiek wierp zijn vruchten af, want in slechts twee minuten kwamen twee doelpunten voor de schooljongens. De opwinding met de 4 naar 5 maakte de fans wakker.

Bij afwezigheid van 4 minuten bracht Paidos in een rebound vijf gelijk, maar zijn coach was ambitieus en hoewel de gelijkspel hem diende, zocht hij de overwinning, waardoor de keeper-speler achterbleef. Aan het einde van de botsing werden er vijf getrokken in een wedstrijd waardoor het grote publiek dat het Dénia-paviljoen bijwoonde tevreden was.

Voor de Paidos speelden en scoorden ze; César, Santi, Toni Tent (2), Franc (1), Alex Plá (1), Ximo, Fede (1), Javi, Pau, Christian, Polo en Guille.

Volgende wedstrijd, op zaterdag om 16: 00 uur in het gemeentelijk paviljoen van Burriana. Ingewikkeld vertrek dat ons zal vertellen hoe ver de Paidos dit seizoen kunnen gaan.

Alex Plá zijn doel was de trekking voor hem waard Paidos-F.Fernández.