Paidos gaat verder als leider na zijn triomf in Benicarlo (1-2)

November 06 van 2012 - 00: 00

De set van Paidos- F. Fernández behaalde een langzame overwinning op Benicarlo's worp 1-2, waardoor hij leider kan blijven in de National Youth Futsal League.

De wedstrijd begon slecht omdat in de 4 minuten de Benicarlo voorop liep op het scorebord. De schooljongens braken niet, ze bleven het gewicht van het spel dragen. Ze toonden op het veld een heel gelukkig spel en creëerden heel duidelijke kansen.

Soms vermeden het goede doel van de doelman van Castellon en in andere het gebrek aan scherpschutterskunst het doel van Dianenses. Tot drie ballen crashten de Paidos-spelers in het bos.

Voor de rest kwam 1 bij 0 gunstig uit voor het lokale team, maar met een goed gevoel tegenover het tweede deel.

De tweede helft had een hoopvolle start toen Alex Pla de 1-1 sterke bal van buiten de zestienmeter zette. Een paar minuten later eindigde een geweldig stuk tussen Toni Polo en Toni Tent in het lokale doelpunt, waardoor de 1-2 in de elektronica verscheen.

Toen er nog maar 36 seconden over waren voor de finale, slaagde het thuisteam er niet in om een ​​dubbele penalty te scoren. Aan het einde van de botsing arriveerde Paidos door triomf voor 1 naar 2. Een overwinning waarmee ze een ongeslagen team kunnen volgen dat hun 5-wedstrijden telt, gespeeld met 5-overwinningen.

Voor de Paidos-F. Fernández speelde en scoorde: César, Santi, Fran, Alex Pla (1), Javi, Toni-tent (1), Toni Polo, Guillermo, Borja, Fede, Pau en Ximo.

Op zaterdag bij de 19: 00 Hours, bezoek je het Municipal Pavilion van Dénia, Dominicos Levante UD, een grote favoriet om kampioen te worden, afgelopen zomer ficho bij het startkwintet van Sierra de Salinas, kampioen van vorig seizoen.