De Paidos-La Chica de Ayer werd uitgeroepen tot provinciaal kinderkampioen

April 28 van 2015 - 00: 01

Het kinderteam van Paidos-La Chica de Ayer Provinciaal kampioen werd uitgeroepen na het verslaan van Petrer FS, 3-1.

Paidos-La Chica de Ayer provinciaal kinderkampioen

De gelijkspel was erg moeilijk geworden voor het Dianense-team nadat het in de heenwedstrijd verslagen was geraakt op het circuit van Petrer FS 4-2. Het kan erger zijn voor de schooljongens omdat ze met een 4 tegen 0 op het scorebord naar de pauze gingen.

In het tweede deel brachten twee doelpunten van Salva Paidos-La Chica de Ayer op gelijke hoogte. Een dag later, zonder tijd om te herstellen, werd de tweede etappe gespeeld in het gemeentehuis van Dénia.

Groeten tussen spelers van Paidos-La Chica de Ayer en Petrer FS.

De fans reageerden op de oproep van het team en vulden de stands, waardoor er een geweldige sfeer ontstond waar geen gebrek aan hype was. Er werd verondersteld dat het zou zijn teruggekomen, maar niemand heeft de klokken voor de crash in de lucht gelanceerd. Met de logische spanning bij kinderen uit de kinderklasse sprongen ze op het speelveld met de illusie het publiek een titel te geven.

De jongens die hij runt Emilio Montfort, aan het begin van het spel waren ze erg nerveus en dit zorgde ervoor dat hun rivaal geweldige kansen kreeg om te scoren. De goede prestatie van de lokale doelman voorkwam dit. Met het verstrijken van minuten concentreerden de dianenses zich en stortten een schot in het bos.

De minuten gingen voorbij zonder dat een van beide teams superieur was aan de andere. Met nog vijf minuten te gaan tot rust kreeg de goede lokale wedstrijd zijn beloning met het doelpunt van Joan. Het delirium op de tribune en op de bank was totaal, de titel was slechts één doelpunt verwijderd. Ze kwamen tot rust met de 1 tegen 0 en met de zwaarden bovenop, want de Petrer bleek een goed team te zijn.

In de tweede helft domineerden de Dianenses en in de 10e minuut scoorde José de 2-0, een doelpunt dat opwinding en vreugde opriep bij de fans die opstonden uit hun stoel om het doelpunt van Paidos te vieren. Het moeilijkste was bereikt, hoewel er nog een lange tijd te gaan was en alles kon gebeuren.

Emilio Monfort geeft bevelen aan zijn jongens

De jongens van Emilio Monfort genoten van nieuwe kansen om te scoren en de wedstrijd te hebben afgesloten, maar ze hadden geen succes. De Petrer met de score tegen zocht ook een doelpunt om hem de gelijke stand te geven en dat deed hij met nog twee minuten te gaan.

Het was een harde klap voor het hele Dianense-team en voor hun volgers, maar het was daar toen het team zijn mentale kracht toonde omdat het niet onder zijn armen viel en bleef vechten op zoek naar het doel dat het nodig had.

Het doel kwam op het laatste spel van de wedstrijd, in een schot van een Dianense-speler die zonder duidelijk gevaar ging, maar de Petrer-doelman kon niet blokkeren, de bal ging uit zijn handen en zeer attent plaatste Álex de voet de bal onderaan Petrer's doel.

Enigszins de provinciale titel waard en nu speelt Paidos de autonome fase tegen Dominicos Levante, FS. Requena en de FS. Segorbe. Het zullen roundtrip-wedstrijden zijn en de combinaties komen uit de trekking die zal plaatsvinden in de Valenciaanse voetbalbond.