El Paidos-La Chica de Ayer plaatste zich voor de regionale finale door in Requena met 2 tegen 5 te winnen

Mei 19 van 2015 - 00: 00

De set met kinderen Paidos-La Chica de Ayer blijft geschiedenis schrijven door Requenense FS met 2 tegen 5 te verslaan in het Requena-paviljoen Nu wacht de CD.FS op hen. Segorbe om de titel van regionaal kampioen en zijn pas naar het Spaanse kampioenschap te krijgen.

Team van Paidos-La Chica de Ayer dat speelde in Requena.

De jongens die hij runt Emilio Montfort Met veel concentratie gingen ze de baan op. Net als in de heenwedstrijd controleerden de schooljongens de bal tegen een zoneverdediging van de lokale bevolking.

Maar bij deze gelegenheid verraste dit verdedigingssysteem de Dianenses niet, omdat ze de bal sneller bewogen en een goede bondgenoot vonden in het afstandsschot. Juist dankzij een afstandsschot van Joan kwamen de scholieren op voorsprong op het scorebord.

Enigszins veranderde dat niets aan de manier waarop de lokale bevolking speelde, ondanks dat ze op gelijke hoogte gingen. Terwijl de jongens van Monfort voor de wedstrijd gingen en Iker 0-2 scoorde, profiteerde hij van een goede counter na een hoekschop van de lokale bevolking. Met de 0 op 2 kwam het tot rust.

In de tweede periode openden de lokale bevolking zich om de verschillen te verkleinen en dat kwam goed van pas voor Paidos, die via Iker het derde doelpunt wist te scoren. De clash was beslist, zeker toen José de vierde scoorde door te profiteren van een fout van het Requena-team.

Met het spel dat over beide gebieden heen en weer ging, begon de carrousel van dubbele straffen. De lokale bevolking opende de score met nog acht minuten te gaan. Het laatste stuk werd ingewikkeld voor de Dianenses omdat hun rivaal doelman-speler uitschakelde en prachtig kneep. De goede verdedigingsvolgorde was de sleutel om geen doelpunten meer te incasseren en Salva scoorde de vijfde voor de Dianenses na een goede definitie van een collectief spel.

De Amsterdammers scoorden in de slotfase hun tweede doelpunt door een dubbele penalty om te zetten. Aan het einde van de clash werd het bereikt met de 2 tegen 5 die de vreugde ontketende van alle Dianense-spelers en fans die naar Requena reisden.

De volgende stap voor deze kinderen om negen jaar later terug te keren naar het Spaanse kampioenschap, is het team van Segorbe. Deze zaterdag de 23e wordt de heenwedstrijd gespeeld in Segorbe op een nader te bepalen tijdstip en de terugwedstrijd is op zondag in het Dénia-paviljoen om 19:XNUMX uur.