De Paidos Infantil werd uitgeroepen tot autonome kampioen van Futsal

Mei 23 van 2016 - 12: 45

Het goede werk dat de Paidos School in het sportieve aspect blijft het vruchten afwerpen. Het zaalvoetbalteam van zijn kinderen heeft een nieuwe titel toegevoegd aan de schoolvitrines, waarmee hij zichzelf de regionale kampioen heeft verklaard na het verslaan van Aspe FS in de finale.

De finale was een dubbele wedstrijd, de eerste werd gespeeld in het gemeentelijk paviljoen van Dénia en eindigde in een gelijkspel voor twee. Een resultaat liet het resultaat achter voor de tweede etappe die gisteren werd gespeeld in het gemeentehuis van Aspe. De dianenses waren beter en versloegen duidelijk de lokale bevolking die ze met 3 tot 6 versloeg.

Paidos Dénia-team tegen Aspe FS

In de eerste ontmoeting speelde in Dénia de kinderen die hij regisseert Raúl Gil Ze beschuldigden de zenuwen van een finale en het zien van de zaal helemaal vol. De omgeving verrotte hen en meer dan een van de benen beefde.

Het was voor Paidos moeilijk om in het ritme van het spel te komen ondanks meer balbezit. De lokale bevolking wist een goed spel te vlechten dat Álex culmineerde om de Aspe FS-doelman te verslaan en 1-0 op het scorebord te zetten.

De vreugde voor de dianenses duurde niet lang, want de Aspe FS profiteerde van een verdedigende fout van de lokale bevolking en slaagde erin de clash te binden. Met de gelijke stand werd de breuk bereikt.

Bij de herstart kalmeerden de Paidos-spelers hun spel en dankzij superioriteit gingen ze weer door op het scorebord met een doelpunt van Isaac. Met nog drie minuten te gaan, werd een balverlies in het centrale gebied gebruikt door de bezoekers om de eindstand naar twee te halen.

Paidos was effectiever

Een dag later werd het spel gespeeld in Aspe en reisden de schooljongens vol vertrouwen naar hun mogelijkheden.

Aan het begin van de wedstrijd namen de Paidos-spelers de bal in bezit en speelden ze lang zonder het risico te lopen. In de 4e minuut scoorde Isaac de 0-1 die het beste Dianense-spel beloonde.

Aspe FS reageerde goed en met een goede wedstrijd vanuit hun spil slaagden ze erin de score te verbeteren. Een doelpunt dat de lokale bevolking, die misbruik maakte van een verdedigende fout van de bezoekers, aanmoedigde om vooruit te komen op het scorebord, 2 tegen 1. Met dit scorebord trokken de teams zich terug in de kleedkamer.

Aan het begin van de tweede helft waren het de Paidos-spelers die het initiatief namen in de wedstrijd en erin slaagden te scoren met een doelpunt van Jorge. Maar Aspe leunde op zijn spil en zijn kopbal betekende 3-2.

Vanaf dat moment verscheen de figuur van Joan die een hattrick scoorde in de Dianense-gelederen. De gelijkspel op 3 markeerde het van een afstandsschot. Twee minuten later eindigde een goede collectieve zet en scoorde 3 op 4. Dit doel bracht de lokale bevolking tot zinken en de schooljongens wisten te profiteren van de 3 tot 5, het werk van Joan. De rekening werd door Manel gesloten met een voorzet die de laatste 3 op 6 bracht.

Paidos Dénia is de regionale kampioen en heeft het ticket behaald om de sectorfase van het Spaanse kampioenschap te betwisten.