The Paidos-F. Fernández Luna versloeg Racing Novelda (4-5) en consolideerde zich als leider

26 december 2018 - 12: 15

Het jeugdteam van Futsal, de Paidos-F. Fernández Luna, behaalde een nieuwe overwinning door Racing de Novelda te verslaan door 4 naar 5. Een marker die de schooljongens nog sterker versterkt in hun leiderschap van groep III van de regionale preferentiële competitie.

De kinderen die hij rent Raúl Gil Ze maakten een buitengewone ontmoeting ondanks het feit dat ze een rivaal hebben die heel oud is en die afkomstig is van het spelen in de Honor Division in de laatste twee seizoenen.

Dianenses sprong de baan Dénia paviljoen met batterijen, liep wakker vanaf het begin van de crash en de bal heren en meesters werden gemaakt. Ernst in het spel, maar vooral de effectiviteit in het hoogtepunt van de stukken was de sleutel tot de breuk met het duidelijke voordeel van 4 om 2 bereiken.

In de tweede helft was de fout van de collegiale spelers om zich te concentreren op de gedeeltelijke uitvoering van de scheidsrechter. De bijzondere wijze van toepassing van de regelgeving waren absurd decentered protesten die twee zeer strenge uitzettingen Novelda Racing maakte van de gelegenheid om de wedstrijd op gelijke hoogte met vier doelpunten leidde.

Tien minuten werden overgelaten aan het einde van het spel toen de studenten in staat waren om het vijfde doelpunt, het werk van Josep Martí te scoren. De logische zenuwen grepen alle aanwezigen in het paviljoen. Dianense team nodig is om de overwinning en de fans begrepen het heel goed, want niet stoppen met het stimuleren van hun kinderen die erin slaagde om de minimum voordeel te houden aan de 5 om 4 shock te winnen.

Deze overwinning en de loting van Calpe Futsal in Elche veroorzaakt de Paidos-F. Fernandez Luna is meer leider en hij komt aan in de 12-wedstrijd in januari, wedstrijd van de dag in Calpe met alle toegevoegde punten.