Paidos staat tegenover de tweede etappe bij Elda met als doel inkomen

Mei 31 van 2013 - 00: 00

De set van Paidos-F.Fernández zal naar Elda reizen met de huur van een doelpunt gescoord in de eerste etappe gespeeld in het "Joan Fuster" -paviljoen waar hij Nueva Elda met 3-2 versloeg.

De dianenses speelden op een goed niveau, tegen een tegenstander die zich als een zeer serieuze set liet zien. De New Elda, is de huidige provinciale jeugdkampioen, heeft een goed potentieel, zoals aangetoond in deze botsing.

Paidos oefende een verstikkende druk uit op zijn rivaal, met als resultaat het eerste doelpunt van de crash. Maar de eldenses in hun eerste benadering van het dianense gebied wisten de score te nivelleren.

Voor de pauze ging het Dianense-team op het scorebord vooruit met een penalty-doelpunt. Met 2 tot 1 trokken de spelers zich terug naar de kleedkamer.

In de hervatting bleef de heerschappij collegiaal maar de Nieuwe Elda slaagde er in een goed tegen zeer goed in om de schok opnieuw te egaliseren.
De Dianenses bleven aandringen op het creëren van veel scoringskansen die niet werden gerealiseerd. In een van hen had hij gelijk met het rivaliserende doel en het derde doelpunt ging naar het scorebord. De Paidos-spelers probeerden het verschil te vergroten, maar er waren geen doelen meer en eindigde het spel met 3 tot 2 voor de schooljongens.

Voor Paidos Dénia speelden en scoorden ze; César, Sergi, Franc (2), Alex Plá (1), Fede, Ximo, Toni Tent, Javi, Christian, Pau en Guillermo.
Morgen wacht een zeer gecompliceerd spel in het paviljoen City of Elda, dat om 16 uur wordt gespeeld.