Het Lucentum Alicante was een grote rivaal voor de Dénia Básquet

Februari 20 van 2014 - 00: 00

Het Lucentum Alicante was een grote rivaal voor de Dénia Basketball Senior nam daarom op een zeer duidelijke manier de overwinning, wonend door 93 aan 44. Deze wedstrijd van de Eerste Nationale Afdeling van basketbal had nauwelijks geschiedenis, omdat de heerschappij van het pand vanaf hetzelfde begin was.

De wedstrijd begon met een goed spel van beide teams, maar domineerde Lucentum en domineerde de rebound-kant en genoot van de tweede lanceringsopties. Hij sloot het eerste kwartaal af met een gedeeltelijke fout voor de Lucentum Alicante, 20-8.

In de tweede akte werd het lokale domein verder uitgebreid. De twee technici kozen ervoor om hun bankspelers minuten te geven, waardoor het tempo van de game opwindend was. Het deel van deze kamer was van 26 tot 17. De score bij rust was van 46 naar 25, wat een duidelijke indicator was dat het al meer dan

Het derde kwartaal sloot de wedstrijd af met een klinkende 25 naar 6. De Lucentinos werkten met veel intensiteit in verdediging en dat bond de dianenses.

De laatste tien minuten van de crash dienden zowel om te testen als te verdedigen, door beide technici. Het deel was van 22 naar 13, waarmee het eindresultaat van 93 naar 44 de kracht van Lucentum Alicante aanduidde, dat de leider van de categorie is.

De Dénia Básquet speelt zondag tegen de CB. Zweeds, een schok start de 17-uren in de Joan Fuster paviljoen van Dénia.