De jeugdige A van CD Dénia gratie en uiteindelijk geslagen door Valencia CF (1-5)

24 september 2018 - 12: 15

De vierde dag van de competitie was noodlottig voor de jeugd "A" van de CD Dénia die met 1-5 viel tegen Valencia CF “B”, in een wedstrijd waarin ze te veel scoringskansen vergaf.

In de National Youth League woonden ze in de Rodat veld een vreemde wedstrijd, waar de dianenses begonnen met twee duidelijke scoringskansen die ze op onverklaarbare wijze misten. Tegen een rivaal als Valencia CF betekent vergeven verliezen en dat gebeurde op deze manier.

Vanaf het begin wonnen ze de wedstrijd met verliezen, aangezien in minuut 6 degene die niet vergaf Iván was die de score op 0-1 zette. De overmaat aan nervositeit bij de lokale bevolking was duidelijk en de concentratiefouten zorgden ervoor dat Lozano in minuut 22 de 0-2 maakte. In volledige lokale verwarring was het twee minuten later 0-3 door Ferrán Giner.

In het laatste stuk van de eerste helft werd het spel gelijkgetrokken met de lokale bevolking die meer balbezit had, maar zonder gevaar te creëren aan de andere kant. De rust werd bereikt met 0-3.

schuchtere lokale reactie

Aan het begin van de tweede helft reageerden de jongens onder leiding van David Mallol en wisten hun rivaal de bal te laten verliezen. In minuut 50 kwam een ​​actie die de sleutel had kunnen zijn, de bezoekende doelman haalde een lokale spits neer in het gebied. De scheidsrechter markeerde de maximale straf, maar liet de gele kaart niet zien aan de Valenciaanse doelman, die er al een had uit de eerste helft.

De maximale straf werd uitgevoerd door Vengut die de afstand verkortte. Op dat moment leek het erop dat de Dianenses terug in de wedstrijd waren, ze hadden zelfs een kans om te scoren, maar ze raakten niet raak.

In het laatste stuk van de clash, nogmaals, de spelers van het team omdat, namen ze de wedstrijd weer in handen en scoorden nog twee doelpunten via Sergio en Iván.

Na deze dag blijven de Dianenses met 3 punten en bezetten ze de voorlaatste positie in het klassement, voordat ze hun volgende afspraak tegemoet gaan, namelijk een bezoek aan Inter San José.