Inter Movistar 'B' versloeg duidelijk Dénia Futsal (1-5)

April 23 van 2016 - 21: 19

Het Madrid-team van Inter Movistar "B" pakte zojuist de punten van het Dénia-paviljoen door duidelijk de te verslaan Dénia Futsal door de 1 5.

Bal gaat even uit

De wedstrijd begon met grote voorzorgsmaatregelen bij beide teams, al waren het de lokale bevolking die de bal het langst in bezit had. De bezoekende ploeg hield de druk hoog, waardoor de Dianenses er moeilijk uit konden komen.

De verdedigingsintensiteit was hoog, dat wil zeggen, ze drukten veel op de aanvallers en dit verhinderde dat er duidelijke aankomsten in de gebieden waren. De eerste pogingen om te scoren waren van de lokale bevolking, hoewel ze niet succesvol waren in hun schoten.

In de 10e minuut viel door een verdedigende fout van Dianense het eerste doelpunt van de middag, Hugo was zeer vaardig en versloeg Andoni. Door het doelpunt raakten de mannen die hij aanstuurde raak Javi Arnau dat ze een paar minuten doorbrachten zonder hun speelritme te vinden. In de 16e minuut maakte Blai de paal van het bezoekersdoel af in de duidelijkste gelegenheid voor de lokale bevolking in de eerste helft.

Curro met de bal

In de tweede helft was het de ploeg uit Alcalá de Henares die vanaf het begin de leiding nam. In minuut 2 zorgde Marc met een voorzet voor 0-2. Temidden van Dianense's verwarring werd het 0-3 gescoord door Kostas.

Beetje bij beetje kalmeerden de Dianenses en herwonnen balbezit tegen een zeer ordelijke tegenstander in de verdediging. In minuut 7 dichtte Dénia Futsal het gat na een sterk laag schot van Álex Pla. De mannen onder leiding van Javier Valverde hadden ondanks hun jeugd veel evenwicht op de baan. Ze wisten hoe ze met het ritme van het spel moesten spelen en aarzelden niet om het te stoppen toen de lokale bevolking het probeerde op te heffen.

Het vonnis van de clash kwam in de 12e minuut toen Crivi er 1-4 van maakte, waardoor het lokale team tot zinken werd gebracht en ze geen manier meer vonden om te reageren. Ze konden niet eens in numerieke superioriteit spelen als ze het deden met een doelman van een speler. Met andere woorden, het was nutteloos om met die tactische nieuwigheid te spelen.

Het laatste doelpunt van de clash kwam van een fout in de levering van de Dianense-verdediging die de bal aan Ballano gaf, zodat hij, achter een leeg doel, de score sloot met 1 op 5. Aan het einde van de clash zei het publiek afscheid van iedereen met een staande ovatie de hoofdrolspelers.

De nederlaag van Dianense samen met de overwinning van Torrejón Sala tegen Silver Novanca met 4 tegen 3 zorgt ervoor dat Dénia Futsal de dag op de vijfde plaats eindigt, één punt achter de vierde positie, wat hen de mogelijkheid zou geven om volgend seizoen de Copa del Rey te spelen.