Het kind van Paidos Dénia bezegelde zijn pass naar de halve finale van de beker en won de Horadada (1-14)

Mei 11 van 2016 - 00: 00

Het kinderteam van Paidos Dénia bezegelde haar pass naar de halve finale van het regionale bekertoernooi met een klinkende overwinning op Horadada FS met 1-14.

Kinderteam van Paidos Dénia

De dianense-kinderen beschuldigden de lange reis naar Pilar de la Horadada niet omdat ze vanaf de eerste minuut hun superioriteit op het speelveld toonden. De schooljongens namen de bal over, maar de lokale bevolking nam de leiding in de eerste minuut van het spel.

Ondanks het feit dat hij de jongens regisseert Raúl Gil Ze stortten niet in en bleven de bal met groot beoordelingsvermogen spelen. Het beste Dianense-spel zorgde ervoor dat de doelen beetje bij beetje aankwamen. Met slechts vijf minuten gespeeld scoorde het scorebord een duidelijke 1 op 4. Voordat de pauze werd bereikt, verhoogde het rode team zijn voorsprong met nog twee doelpunten.

In de tweede helft nam de rode dominantie duidelijk toe tegen een tegenstander die, zoals werd toegegeven, ontwapende. Ondanks het opmerkelijke voordeel dat ze op het scorebord hadden, verlaagden de schooljongens hun speeltempo niet en sloten ze het spel af met een meer dan duidelijke overwinning met 1 op 14.

De jongens van Paidos Dénia werken al intensief aan de voorbereiding van hun dubbele confrontatie van de halve finale tegen het Maristas-team. De heenwedstrijd wordt zaterdag in Valencia gespeeld en een dag later wordt de terugwedstrijd om 11 uur gespeeld in het Dénia-paviljoen.