De Hercules CF toonde zijn kracht door duidelijk de CD Dénia "A" te winnen (1-5)

08 oktober 2018 - 06: 53

De leider van groep VIII van de Nationale Jeugdliga, Hercules CF, toonde zijn kracht door duidelijk de jeugd "A" van de CD Dénia, door 1 naar 5. De clash speelde in de Rodat veld Het begon heel goed voor de dianenses sinds toen ze slechts 2 speelminuten speelden, Miguel Mut, kapitein van de groguets Hij maakte gebruik van een afwijzing in het gebied Herculaneum om het scorebord te openen.

Vanaf dat moment en bespaard wat verlegen aankomsten naar het bezoekgebied, werd het spel bestuurd door de spelers van de hoofdstad van Alicante. Zijn fysieke kracht in elke verdeelde bal werd altijd door de bal gevormd voor bezoekers.

Beetje bij beetje kwamen ze met gevaar boven het gebied dat door David werd verdedigd. De plaatselijke keeper moest grondig worden aangesteld door met succes tussen te komen in enkele opnamen van de Herculans.

Na een half uur spelen groeide de verwarring in het team van David Malloll. In de 36-minuut scoorde Alejandro met een correcte schot het gelijkmakerdoel. Een beetje dat hij zich heel slecht voelde voor de lokale bevolking. Een minuut later plaatste Espinosa de 1 op 2, na het ontvangen van een grote hulp van een teamgenoot. Met deze marker kwam tot rust.

Debacle in de tweede helft

Dingen in plaats van verbeteren waren slechter. Het Dianense-team paste het derde doelpunt op tien minuten, werk van Espinosa. Vanaf dat moment bestond alleen de Herculaneum-set op de spelrechthoek.

De wijzigingen door Malloll hadden geen effect en het team stortte in en de bezoekers controleerden het spel. Ze verhoogden hun voorsprong met een ander doelpunt van Alejandro en een latere goal van Moreno.

Betekenen dat de staande ovatie van de ochtend nam David Chelli, de Dianense jongeren die de kleuren van Hercules CF verdedigt en in de tweede helft ingevoerd.

Uiteindelijk verslaat hij zonder een verzachting voor de juveniele "A" van de CD Dénia die al vier dagen zonder te winnen heeft, waardoor het team afdaalt naar de voorlaatste plaats. Een nederlaag die lijkt dat hij de alarmen in de boezem van de dianense-richtlijn kan doen ontbranden.

Technisch

CD Dénia: David, Sardi, Raúl (Pedro 46 '), Ahumada, Miguel, Kristian, Javi, Benavent (Marc 63'), Carls Robert (Escrivá 56 ') en Vengut (Josep. 59').

Hercules CF: Iglesias, López, Vallino, Burckharotv, Sergi, David, Velazquez, Berenguer (David Cheli 71 '), Alejandro (Torres 73'), Espinosa (Pablo 73 ') en Laosa (Moreno 78').

doelen: 1-0 Miguel 2 ', 1-1 Alejandro 36', 1-2 Espinoza 38 ', 1-3 Espinoza 55', 1 - 4 Alejandro 68 'en Moreno 86'.

Scheidsrechter: Zambrano Pérez, die geel gaf aan de lokale bevolking; Vengut, Benavent, Pedro, Ahumada en Miguel. Voor de bezoekers zagen ze geel