Borja's doelpunt geeft CD Dénia een voorsprong op CD Utiel (0-1)

Mei 30 van 2016 - 01: 44

El CD Dénia profiteert van de promotie-promotie door het lokale team met 0-1 te verslaan in het veld van "La Celadilla" uit Utiel. Het doel van Dianense Borja nog zes minuten te gaan, stelt ons in staat om de terugkeerwedstrijd met groot optimisme te zien in de boezem van de dianense club.

Doel van Borja

De clash was een klassieke promotiewedstrijd waarbij defensieve voorzorgsmaatregelen de overhand hadden vóór het aanvallende spel. De twee teams volgden vanaf het begin dezelfde slogan om te voorkomen dat ze een doelpunt moesten incasseren. Dit zorgde ervoor dat de partij in de centrale zone in hoge mate werd betwist. Het domein was afwisselend, hoewel er nauwelijks aankomsten in de gebieden waren. In de loop van de minuten kwamen de bezoekers met enig gevaar op het doel van CD Utiel. Ferrán kreeg de duidelijkste kans na een geweldige actie van Renzo die de onderste lijn bereikte en de bal teruggaf, zodat de middenvelder de lat afsloot. In de eerste periode gebeurde er weinig anders en de spelers trokken zich terug in de kleedkamer met de eerste score.

In de tweede helft kreeg CD Utiel meer balbezit en in de 62e minuut gooide spits Carles de bal weg bij de eerste lokale aankomst in het door Tonet verdedigde doelgebied. De Dianense-technicus, Juan Carlos Signes, nam een ​​risico en zette Borja op het veld voor Alberto. Als gevolg van de toetreding van de spits begon CD Dénia een grotere aanwezigheid in de omgeving te krijgen.

In de 76e minuut sloot Borja af met een kopbal en de bal stortte in de bovenkant van de lat. Het was de eerste waarschuwing van de Dianense-speler die in de 84e minuut profiteerde van een geschenk van de lokale doelman Alfaro om het enige doelpunt van de wedstrijd te scoren. De lokale doelman ving geen luchtbal en Borja zette de voet om de bal naar de onderkant van het net te sturen. Een doel dat de Dianense-expeditie groots vierde.

Vreugde in CD Dénia voor het doel

De beste kans voor CD Utiel was Eric Ballester, die in de lange tijd de bal ruim voor het vertrek van Tonet oversteeg, hoewel hij wanhopig op de paal neerstortte.

Uiteindelijk kwam de overwinning voor Dénia en nu zullen we moeten zien wat er zondag gebeurt in de Het veld van Diego Mena in een wedstrijd die om 19 uur wordt gespeeld.

Technisch

CD-gebruiker: Alfaro, Sinis, Álex, Javi, Sergio, Richi, Raúl, Ufarte (José 53`), David Saez (Jordi 77`), Careto (Eric Ballester 85 ') en Carles.

CD Dénia: Tonet, Edu, Nico, Carlos Ribes(Michaël 85`), Gervasio, Panucci, Alberto (Borja 60`), Ferrán (Cardona 92`), Álex Gayá en Renzo (Site 83`).

Doel: 0-1 Borja Mto. 84

Scheidsrechter: Ezaydy Boulman, vermaande de lokale bevolking, Richi en Rául en de bezoekers, Paco en Sito.