Garbi Dénia blijft ongeslagen na het winnen van de H San Joan (26-20)

29 oktober 2018 - 07: 59

El Garbi Dénia blijft ongeslagen door de San Joan H verslaan door 26 20 in voor de derde dag 1ª Regional League, speelde op het gemeentehuis van Denia partij.

Ondanks dat de eindstand zo duidelijk was voor de dianenses was de wedstrijd veel gelijkmatiger, alleen in de laatste twee minuten brak het team van de thuisploeg.

Aan het begin van hetzelfde, de diepe verdediging van het team onder leiding van David Salanova, slaagde er niet in om het combinatieve spel van de bezoekers te stoppen, ondersteund door een goed succes van hun doelen. Bij aanslag vonden de lokalen onder leiding van Salanova meer problemen dan verwacht om de 6-0 verdediging van zijn rivaal te lezen.

In de evenaar van de eerste helft was de score van 7 naar 5, heel weinig doelen in de doos van dianense. de groguets Ze konden niet rennen in snelle overgangen en het succes bij de lancering was vrij laag.

In het laatste gedeelte van de eerste helft na verschillende aanvalsacties door Adrián Carpi, haalden de lokale bevolking hun maximale inkomen, drie doelen. Carpi werd opgevangen door de coach en speelde alleen in een aanval, en verspeelde geen krachten in defensieve taken, aangezien hij niet honderd procent was. Een slag in de hand die hij in Ibi leed, liet hem nog steeds slap worden van deze schok. We kwamen aan bij de pauze met een marker van 12 naar 10

Maximale gelijkheid tot de laatste fase

In de hervatting koos de bezoekende trainer, Julia Contreras, om Salanova, de orkestdirigent van de plaatselijke game, te binden, hiervoor gebruikte ze in verschillende fasen een gemengde verdediging. Dit dwong veel acties te spelen voor de lokale bevolking met dubbele pivot, waarvan ze goed gebruik maakten.

De controle over het spel en de score bleven hetzelfde, ondanks het feit dat zijn rivaal nooit de handdoek in de ring gooide. De uitwijzingen van twee van zijn leden lieten de bezoekers een bankje achter met slechts één reliëf. Deze omstandigheid beschuldigde haar van het verstrijken van een paar minuten, toen de plaatselijke bevolking, goed ondersteund door de goede prestaties van de doelman, Gabri, meer ritme aan zijn spel drukte. De snelle overgangen kwamen aan en beetje bij beetje werden de markeringen verbreed.

In het laatste stuk kon de CD Garbi Dénia bredere voordelen bieden om de regulatietijd af te ronden met zes voordeelpunten, aangezien de eindscore een 26 to 20 aanduidde.

Samengevat belangrijke overwinning in een wedstrijd waarbij dianenses niet de beste versie hadden. Dit team weet hoe je een betere handbal kunt spelen en moet het gedurende het hele seizoen laten zien, op het moment dat je niet om meer kunt vragen, omdat het alle drie de wedstrijden heeft gewonnen.

Technisch

CD Garbi Dénia: Pedro, Gabri, Carpi (8), Dani, Andrés Landete (2), Pau, Nicolás (2), Pérez, García (3), Salanova (2), Alexandre (2), Uriel (1) en Emilio Landete (6).

H. Sant Joan: Moll, Reaza (7), Varela (2), Pérez (5), Giménez, Ripoll, Sapena (2), Moreno (4) en Ybarra.

scheidsrechter; Villavicencio Martinez, verdreven door rode bezoekers, Ripoll en Ybarra voor drie uitzonderingen.