Garbi Dénia wordt leider in 1ª Autonomic na het verslaan van CH Ibi door (14-31)

November 28 van 2017 - 05: 42

El Garbi Dénia is geplaatst als leider van de 1 Autonomic-groep na het verslaan in een eenvoudige match van de CH Ibi door 14 naar 31. De wedstrijd werd in de eerste dertig minuten veroordeeld, waar het waanzinnige tempo van de dianenses de kleine weerstand van de lokale bevolking overwon.

De jongens die David Salanova regisseerden, bezochten het onderste veld met de duidelijke staat van favorieten. Het enorme verschil in kwaliteit in een en in een andere sjabloon wordt weerspiegeld op het spoor. De coach van Dianense vroeg zijn team om de wedstrijd met veel concentratie te benaderen en een zeer hoog ritme af te drukken. Salanova wilde geen overmatig vertrouwen in zijn mensen en bereikte dit doel.

De wedstrijd begon een beetje dik in de aanval van Garbi Dénia, maar toen eenmaal bepaalde aanpassingen waren doorgevoerd, werden de verschillen op het scorebord naarmate de minuten verstreken groter. De lokale spelers konden niet met de diepe en intense verdediging van het team van de Marina AltaDaarom werd tijdens de rust de wedstrijd praktisch opgelost door een stand van 9 tegen 17 aan te wijzen.

Minuten voor minder gebruikelijke spelers

In het tweede deel werden de verdedigende fouten gecorrigeerd en de stijging verhoogd, dit werd weerspiegeld in het scorebord waarbij de lokale bevolking alleen 5 meer doelpunten scoorde.

In hun aanvallende spel toonden de mannen van Salanova verschillende systemen met een goede scoretoon. Bovendien, de technicus groguet Hij koos ervoor om minuten te draaien voor de minder gangbare spelers. Iedereen wist hoe om te profiteren van de mogelijkheid geboden door de coach en liet zien dat ze met hun dagelijkse werk hun plaats kunnen innemen in de krantenkoppen.

In deze botsing speelden twee van de belangrijkste spelers van de ploeg, José Sánchez en Adrián Carpi, niet omdat ze bezig waren met het herstellen van hun respectievelijke blessures.

Na deze overwinning en met de rest van de BM Hispanitas Petrer zijn de dianenses de leiders van de 1 Autonomic-groep en, belangrijker nog, ze handhaven hun ongeslagenheid.