Garbi Dénia unseated vanaf de derde plaats door te vallen naar CB Elike (30-26)

Februari 16 van 2017 - 03: 00

El Garbi Dénia Hij werd verslagen in het bezoek aan het moeilijke circuit van CB Elike, door 30 naar 26. De partij handhaafde zijn gelijkheid tot ver in de tweede helft.

Dianenses-spelers gingen op de stekker in het spel zitten en lieten de lokale bevolking zich niet op hun gemak voelen. Ze houden de gelijkheid op het scorebord gedurende de eerste tien minuten van het spel. Later, en als gevolg van het verlagen van de verdedigingsintensiteit, zagen de bezoekers hoe de ilicitanos, beetje bij beetje, hun voordeel in het scorebord konden verbeteren. Bij de pauze bereikte de thuisploeg drie doelpunten, 16-13.

Dianenses verspillen reactie

Het tweede deel begon met de jongens David Salanova loopt meer aangesloten, waardoor de score gelijk is. In aanval dianenses met een geïnspireerd Jose Sanchez, behield een goed niveau. Het probleem dat ze hadden in de verdedigende plot, waar ze de aanval van CB Elike niet konden stoppen.

Ondanks de inspanningen van de bezoekers slaagden ze er niet in om op het scorebord te komen. Met problemen in de verdediging en verschillende fouten in de worpen nam de neerslag de dianenses over. Dit werd door de lokale spelers benut om land in het midden van het scorebord te plaatsen. Aan het einde van de regulatietijd was de overwinning behaald voor de CB Elike door 30 voor 26.

Een nederlaag voor een directe rivaal in de classificatie die Garbi Dénia naar de vierde plaats verplaatst. Het Dianense-team zal deze zaterdag hun volgende wedstrijd tegemoet treden, in het gemeentepaviljoen van Dénia, op 18-uren, tegen de altijd strijdbare CB Maristas Alicante.