De Garbí Denia beschuldigde de meerdere verliezen en kon niet met de Alcasser (21-25)

November 23 van 2012 - 00: 00

El Garbí Dénia weer thuis verloren, deze keer tegen Alcasser door 21 naar 25. De dianenses vervaagden geleidelijk aan door de fysieke slijtage van de minuten, vanwege het grote aantal slachtoffers dat het team sleept.

De Dianense-coach kon alleen rekenen op veldspelers van 9 en twee keepers, aangezien de rest van het team nog steeds in de ziekenboeg is. Zodra het spel begon, begonnen de dianenses te scoren op het scorebord maar met zeer kleine huurprijzen.

De verdedigingen werden opgelegd aan de aanvallen en dit bleef bijna het gehele eerste deel. De mannen van David Salanova waren binnen het spel en met veel gelijkheid op het scorebord. Met het verstrijken van de minuten begonnen de dianenses al problemen te krijgen om de 3-3-verdediging van het bezoekende team te overwinnen.

Dit aanvallende blok door spelers van Garbí Dénia werd in de laatste minuten van de eerste helft door het bezoekende team gebruikt. Na rust bereikte 3 doelen van nadeel voor dianenses (8-11).

Aan het begin van de tweede helft verbeterde de Dianense-game en al snel scoorden ze één doelpunt. Van de 10-minuut tot de 20-minuut kwamen de slechtste momenten voor de dianenses-spelers. Ze hadden veel fouten, met weinig succes voor het doel. Zijn rivaal, beetje bij beetje, opende verschillen in de score om te profiteren van de 8-doelen, bij gebrek aan 9-minuten tot het einde.

De dianenses alles geprobeerd tot het einde, maar alles wat ze erin geslaagd was om de verschillen te verminderen, het bereiken van het einde van de wedstrijd met de score op 21 25.

Voor Garbí Dénia speelden en scoorden ze: Ralph Sulik, Pedro Cuenca, Pedro Mezquida (1), Pau Miralle (2), Luis Mezquida, Borja (3), Carles Miralles (6), David Randall, Pablo Vinaroz (1), Jonatan Ribes, Raúl Fluxa (8).

Morgen Garbí Dénia spelers weer in Denia en zij zullen tegen Elda op 18: 00 uur op het gemeentehuis van Denia. Deze wedstrijd komt overeen met de negende dag van de Autonomic 2ª.