Kamarka's team won de "Javier Yuste Memorial" van voetbal 7

02 september 2014 - 11: 13

Het team van Kamarka was de winnaar van het "Memorial Javier Yuste" voetbal 7 dat werd gespeeld in de Rodat veld de Dénia bij het verslaan van Solcasa 4-0 in de finale.

Karmarka winnend team van het Miguel Yuste Memorial

De eerste helft van de wedstrijd stond in het teken van gelijkheid, waarbij er gelegenheid was voor beide teams. Met nog vijf minuten te gaan tot rust maakte Kamarka gebruik van een tegenaanval om op het scorebord te komen. Met de 1 op 0 trokken de teams zich terug in de kleedkamer.

Al in de tweede helft werd Kamarka's dominantie over Solcasa in het veld opgemerkt, wat tot uiting kwam in nog eens drie doelpunten, dus alles werd opgelost met de duidelijke score van 4 op 0.

De 8 deelnemende teams speelden morgen in de groepsfase; terwijl in de namiddag de wedstrijden van de kwartfinale, halve finale en finale werden gespeeld.
In groep A classificeerde hij als kampioen Kamarka en als tweede Derribos Chimo; derde geklasseerde Dynamo Comexa en vierde geklasseerde Solcasa.

In groep B kwam Cervecería Don Jamón naar voren als winnaar, tweede plaats Colombianen, derde plaats Constr. Trucs en vierde plaats Eurolatinos.

Tijdens de pauze van een halve dag organiseerde het Construcciones Mañas-team, organisator van het evenement samen met de Valencian Association for the Practice and Development of futsal, een maaltijd voor alle deelnemende teams, wat een groot succes bleek te zijn.

Een van de halve finales stond tegenover Colombianen en Kamarka, het laatste team wist gemakkelijk te overwinnen; het winnen van de wedstrijd met 4 doelpunten tegen 1. De andere halve finale, tussen Solcasa en Constr. Mañas, was veel gelijkmatiger en kwam tot het einde van de wedstrijd met een gelijkspel van 1. Bij de penalty shoot-out won het Solcasa-team de finale door met 2-1 te winnen van Constr. Trucs.

Solcasa was finalist voor het Javier Yuste Memorial

In de grote finale werd Kamarka's autoriteit bewezen door met 4-0 te winnen voor een groot aantal fans die naar het Rodat-veld kwamen.