Dénia-teken in Catarroja helpt niet (2-2)

April 28 van 2013 - 11: 09

Catarroja CF Mario, Guille (Benji, 46), Gozalbo, Pla, Esteban, Jon, Juanma, Oscar (Monleón, 77), schuur, Jordi (Senchermes, 53) en Floro.

CD Denia: Celso, Garrido, Nico, Baixauli, Ferrán, Dani, Michael, Escobar, Mono (Borja, 60 '), Cristian (Gervasio, 46 ') en Ribes (Civera, 46').

Doelen: 1-0 Gozalbo (24 '); 2-0 Jordi (45 '); 2-1 Mono (48 '); 2-2 Civera (74 ').

Scheidsrechter: Lluna Olarte, op de vleugels geholpen door Carbonell Leal en Robles García. Hij waarschuwde de lokale bevolking Jon, Óscar, Floro en Benji. Hij stuurde bezoekend coach Guillermo Santos weg voor een dubbele berisping.

De Dénia blijft op de rand van de afgrond na zijn gelijkspel in Catarroja tot twee goals. En het had veel erger kunnen zijn, hij stond op het punt om naar een bodemloze afgrond te vallen toen hij de pauze bereikte en 2 verloor aan 0.

De zenuwen waren vooral voelbaar bij de mannen die de verdedigingslinie vormden. Veel fouten werden gemaakt, gebrek aan nauwkeurigheid in de leveringen, ontspanning in de cijfers en dit maakte gebruik van een veel kalmere Catarroja.

Het feit dat de Valencianen niets meer speelden, zorgde ervoor dat ze veel rustiger werden op het gazon. In de 24-minuut haalde Gozalbo de gastheren met een hoekschop in. Dénia gaf wederom een ​​doelpunt toe op een set.

Het doel toonde veel meer zenuwen in de spelers die hij leidt Guillermo Santosjuanes. Het ding was erg ingewikkeld toen op de rand van de pauze, het tweede doelpunt kwam voor de Blue en Whites. Jordi markeerde de tweede en links raakte de Dianense-expeditie zeer aan.

In de tweede helft werden de veranderingen opgemerkt die door de Dianense-meneer werden geïntroduceerd. De aanwezigheid van Gervasio en Roberto gaf de mogelijkheid om meer het spel van Dénia te bestellen. Om drie minuten sneed Mono met een kop de verschillen weg en droomde de comeback.

De Catarroja bleef trouw aan zijn plan en had wat aankomst met gevaar voor het doel van Celso. Dénia bond met een doelpunt van Roberto dat de manier leek te zijn van de triomf van zijn team. De Dénia wilde maar kon het niet en het was Sergio Floro die de laatste kans had voor Catarroja, maar Celso stopte.

Aan het einde van de wedstrijd, een gelijkspel, wat Dénia helemaal niet helpt, omdat Steel zijn voordeel met vier punten vergroot.
De vier resterende dagen voor de finale van de competitie lijken erg moeilijk voor een Dénia die gedwongen is om alles te winnen om de categorie te redden.