De trekking van de CD. Dénia voor Alcoyano B kan je veel kosten (1-1)

Mei 01 van 2014 - 17: 55

Serieus struikelen hij die de CD. Dénia In zijn bezoek aan Alcoy, door niet van een gelijkspel tegen één tegen Alcoyano B te gaan. Als we hier nog de overwinning van Massanassa tegen Castellonense (0-1) aan toevoegen, plus wat er gebeurt in de wedstrijd tussen Beniganim en Tavernes, Het kan zijn dat het gele team na deze dag is weggelaten uit de promotie.

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor de CD. Denia sinds in de 8e minuut Michael erin slaagde zijn team in te halen na een goed persoonlijk spel. Drie minuten later pleegde de Alcoy-doelman Javi een penalty op Faye en werd uitgezet. De maximale penalty werd gestopt, Jero, jeugdteam doelman.

Mazazo voor de fragiele mentaliteit van de dianenses, die nog een andere nul had, faalde Ferrán om de doelman Alcoyano te verslaan, in een hand in hand. Een andere duidelijke gelegenheid was Brian, maar zijn strakke schot werd gevonden met Jero's hand om de hoek af te weren.

De eerste vijfenveertig minuten waren duidelijk van Dianense-domein, maar hij vergaf te veel en uiteindelijk heb ik dit duur moeten betalen.

In de tweede helft, ondanks het spelen in numerieke inferioriteit, deed de Alcoyano hem verlangen en paste hij het domein van het spel aan. De jeugdspeler, José Antonio, gaf de eerste mededelingen aan de doelman Maxi van Dianense. Raimón stond op het punt de wedstrijd te evenaren, maar Maxi was enorm om die gelegenheid te beëindigen.

De minuten gingen voorbij met het vreemde gevoel dat de Alcoyano kon binden. In de 86e minuut gooide José Antonio meesterlijk een fout die aan de onderkant van het doelnet van Dianense belandde. Een beetje dat heel slecht voelde voor de hele expeditie.

In de 90e minuut kreeg Ferrán opnieuw een duidelijke kans, maar zijn schot ging uit. In de verlenging had de Alcoyano B het, Raimón gooide uit met al het doel om te scoren. De spelers van Jesús Moratal eiste een strafschop op de handen van een verdediger bij de genomen vrije trap Gervasio. Aan het einde van de wedstrijd kwamen ze met een gelijkspel.

De CD Dénia liet opnieuw een geweldige kans zien om een ​​wedstrijd te winnen, die hij in de eerste helft kon veroordelen en die hij in de tweede helft kon verliezen. Natuurlijk, het spelen van vrijwel het hele spel in numerieke superioriteit, die niet profiteerde.

CD Alcoyano B: Javi, Salazar (Álex, 61 '), Cano, Carlos, Andoni, Marco (Trenzano, 46'), Salas, José A., Pau (Jero, 16 '), Kiko en Ángel (Raimon, 68' ).

CD Dénia: Maxi; Abou (Ismael, 88 '), Cristian, Gervasio, Paco, Heredia (Luis Morelló, 46'), Panucci, Ferrán, Brian, Michael en Faye (Carlos Ribes75 ').

Doelpunten: 0-1 Michael (8 ') en 1-1 Kiko (84').

Scheidsrechter: Pascual Fermosa. Hij vermaande Salazar, Cano en Kiko lokaal. Aan de bezoekende kant van Heredia, Brian, Ferrán en Carlos Ribes.