Elche CF in Benjamín en Villarreal CF in Alevín winnaars van het 'XVIII City of Dénia Tournament' van voetbal 8

07 december 2017 - 11: 25

El Rodat veld Het was het scenario waarin de "XVIII City of Denia Tournament" van voetbal 8. Een wedstrijd die een aantal fans bij elkaar bracht die de gespeelde wedstrijden van dichtbij volgden.

In de Benjamin-categorie was het kampioensteam Elche CF na het winnen van de finale in de strafschoppenserie tegen CFB Gandía. Het spel in de regulatietijd eindigde met 5. Na het spelen van de extensie, moest hij zijn toevlucht nemen tot de penalty shoot. Het team van Elche scoorde meer dan de Gandiense en won de titel. De derde plaats ging naar het Hercules CF-team dat de CD versloeg Jávea door de 0 4.

In deze categorie was het meest succesvolle team Hercules CF, terwijl het team dat de minste goals had toegegeven CFB Gandía was.

Villarreal CF heeft zijn beste spel opgelegd

In de junior categorie speelde het team van Villarreal CF een geweldige finale en versloeg duidelijk Hercules CF van 1 naar 5, dat de winnaar van het toernooi is. De derde plaats ging naar Valencia CF, die Elche CF won van 1 naar 3.

In deze categorie was de trofee voor het meest talentvolle team voor Elche CF, terwijl de minste treffer voor Villarreal CF was.

Merk op dat alle spelers van de deelnemende teams in beide categorieën een herdenkingsmedaille kregen aangeboden. De drie scheidsrechters van het toernooi kregen een diploma, in een trofee die werd voorgezeten door de wethouder voor sport, Mariám Tamarit.