De Dianense Pepe Doménech Spaans kampioen van Enduro MTB

08 oktober 2015 - 00: 27

De dianense fietser, Pepe Domenech, categorie en behorend tot de Montgó Cyclist Union Dénia was een van de grote winnaars van de tweede Enduro MTB Spaans kampioenschap, die op zondag 4 oktober in de gemeente O Porriño werd gehouden, op een route van 40-kilometers en meer dan 1.800-meters van geaccumuleerde hoogte.

Pepe Domenech met zijn medaille

De wedstrijd werd gehard door zeer moeilijke weersomstandigheden, terwijl de organisatie op keer speelde de schorsing van de eerste twee delen tot bijna onmogelijk zijn om de deelnemers verlaat vanaf de bovenkant van O Salgueirón, die hard werd gestraft met een Zware regen en windstoten boven 100 km / u maakten het bijna onmogelijk om op te staan.

Doménech maakte deel uit van het Valenciaanse team dat in dit kampioenschap werd geleid door de coach, María Sánchez. De Valenciaanse team had een geweldige prestatie als de titel van Dianense hij een vierde plaats in Master 50, de achtste van de vrouwelijke Judith Viana, de elfde Dani Cubero en de dertiende van Andrés Fernández in Elite categorie toegevoegd.