De Dénia-Rte. Mena wint nog steeds niet

01 maart 2013 - 00: 00

De CD Denia FS Mena Restaurant bond 2-2 vóór een van hun directe rivalen in de classificatie, de CD Nueva Elda FS, in een wedstrijd gespeeld in het Gemeentelijk Paviljoen van Dénia.

In het eerste deel kwam de Dénia uit de pluggen en had de beste kansen. Blai, in een hoekspel, maakte de 1-0 naar de 6 minuten. De dominantie van het pand ging door, maar het tweede doelpunt kwam niet en het Dianense-team ging met minimale voorsprong naar de pauze. (1-0).

In de tweede helft was er gelijkheid in het spel en soms tijdens de eerste minuten. In een ongelukkig spel stapten de lokale bewoners in hun eigen deur en uploadden de 1-1 naar het scorebord. De Dénia kneep en had de beste kansen en het resultaat, in de afwezigheid van 7 minuten, stak Dani de bal naar de uitgang van de keeper en deed de 2-1.

De drie punten leken thuis te blijven, omdat het domein van het pand totaal was, maar in een ander ongelukkig spel slaagden de bezoekers erin om 2 te binden in afwezigheid van 2: 18.
Nata besloot vijf te spelen om te proberen de derde te behalen, maar het scorebord bewoog niet en de 2-2-trekking kwam ten einde. De dianenses vertrokken met een slechte smaak in hun mond omdat ze superieur waren in zowel het spel als de gelegenheden.

Voor de CDDénia speelde FS Rte Mena: Rainer, Blai (1), Dani (1), Juanjo, Gonzalez, David, Edu, Rubén, Tarín.

Het Dianense-team verhuist zaterdag naar Alfaz del Pi om de negentiende dag van de competitie te spelen, tegen een rivaal die op de vierde positie staat.

Aan de andere kant werd afgelopen vrijdag februari 22 gehouden in La Nucía de prijsuitreiking van 2011 / 12 seizoen, waarin het gehele Dianense pakte de trofee ligakampioen en leverde hem op te stijgen naar Derde Klasse.

Degenen die de leiding hadden over de bekroonde trofee waren de afgevaardigde Santi, de speler Rober, de voormalige speler Curro en de president van de CDDénia, Gem Estrela.