De Dénia heeft, ondanks de wisseling van coach, de gelijkspel tegen Borriol niet gehaald (1-1)

16 december 2012 - 13: 23

De Dénia kwam voor het eerst in het spel in de eerste minuut van het spel, met een centrum van Alex dat Roberto wilde verslaan. Het Castellón-team blokkeerde de acties van Gervasio en dit maakte het aanstootgevende spel van Dianen erg moeilijk.

De Castellon werden getoond als een zeer zachte, niet in de problemen te brengen het doel verdedigd door Nico, gedurende het eerste half uur. De nieuwe Dianense-coach, Guillermo Santosjuanes, Ik stop niet voor een moment om bevelen te geven aan zijn spelers.

De meest voor de hand liggende gelegenheid van de Borriol was de exdianense Héctor Zaragoza, maar zijn schot verwierp hem heel goed, Nico.

De Dénia kon in de minuut 38 met een schot van fout van Cristián merken dat de doelman van Castellón in de hoek liep.
Bij de pauze was het aangekomen met de beginscore, wat aantoont dat beide hun positie in het lage deel van de classificatie bepalen.

In de tweede helft kwam Dénia met meer diepgang uit, en in de minuut had 58 een dubbele kans, maar Cristian's schot en Juanma's schot hadden Borriols doel niet gevonden.
In de 64-minuut werd een zijfout beëindigd door Eixea en zijn kop stond op het punt de lokale doelman, Nico, te verrassen.

De duidelijkste gelegenheid voor de lokale bevolking was Roberto in de 68-minuut toen hij alleen stond tegenover Eddy en ontslagen werd.

De klap voor de Dénia, arriveerde in de 72-minuut toen Miguel Sanchis Borriol voorbijstak in een geweldig persoonlijk stuk.

In de minuut dat 78 een schot kon maken van Borja die de doelman afwierp, kwam de bal naar de centrale Gonzalo die op het punt stond te scoren in zijn eigen doel, de bal stortte tegen de lat.

In de laatste adem van de wedstrijd slaagde Roberto er in om een ​​kopbal te verbinden om de gelijkmaker op het scorebord te zetten.

Technisch

CD. DENIA: Nico, Escobar, Nico II, Carlos Ribes, Gervasio, Christen (kasteel) 69`, Roberto, Juanma, Dani García (Borja) 74`, Alex en Ferrán (Julio) 63`.

Borriol CF: Eddy, Paul Ribes, Gonzalo, Pepe Alcaide, Javi Mora, Victor Albalat, Vicent, Miguel Sanchis, Raul Caballero, Eixea en Hector Zaragoza (Pelu) 83`.

ARBITRO: Navarro Moreno, vermaand lokale Nico II en bezoekers Vicent en Raúl Caballero.

DOELSTELLINGEN: 0 - 1 Miguel Sanchis, Mto 72 1 -1 Roberto Mto. 90

INCIDENTEN; Match gespeeld in de "Diego Mena" met een instroom van 250-toeschouwers.