Dénia maakte een praktische wedstrijd in Llosa (1-2)

November 30 van 2014 - 11: 57

De Dianenses voegden drie punten toe aan hun bezoek aan het veld van "El Sequiol" de Llosa door CD te verslaan. Llosa met 1 tegen 2.

Sergio Abad "Mono" scoorde in Llosa

Verre van mooi en aantrekkelijk voetbal te spelen voor de fans die de wedstrijd kwamen bijwonen, de CD. Dénia Ja, hij deed praktisch voetbal. Het kwam hem goed uit want in minuut 3 kwam hij op voorsprong met een doelpunt van Mono. Een doelpunt dat de lokale bevolking raakte, terwijl de bezoekers rustig speelden.

Het commando in de wedstrijd werd overgenomen door de mannen van Jesús Moratal dat ze hun voordeel hadden kunnen vergroten bij een schot van Panucci dat over de lat ging. Carlos Ribes Hij kreeg nog een duidelijke kans maar schoot de bal erg voor.

De lokale invallers waren spelhervattingen, bij een hoekschop rondde Piki af en stopte de doelman van Dianense zonder problemen. Voor rust kregen de groguets nog een duidelijke kans toen Ángel een goede voorzet inzette die Mono hoog afrondde.

In de tweede helft kwamen de Rotterdammers beter uit de verf en domineerden het centrale perceel. Die van Moratal hadden de bal niet en dat deed de lokale bevolking groeien, beetje bij beetje bereikten ze het bezoekersgebied. Twee opeenvolgende schoten van Pachica en Adrián stelden de Dianense-doelman Maxi op de proef.

Toen het spel van Llosa op zijn best was, kwam er een vrije trap aan de zijkant die Panucci heel goed schoot, waardoor hij het lokale doel versloeg en de stand op 0-2 bracht. Het leek erop dat dit het doel van de straf zou kunnen zijn, maar zo was het niet. De ploeg onder leiding van Carlos Romeu bleef domineren en wist vijf minuten later, door tussenkomst van Vila, de score te snijden.

De Dianenses wisten het doel van hun rivaal niet meer met gevaar te bereiken en het was de CD. Llosa die op het punt stond de gelijkmaker te bereiken. De scheidsrechter scoorde een penalty voor een sloop van de Dianense-verdediger, Paco naar een rivaal en toonde hem ook de directe rode kaart. Adrián lanceerde de maximale penalty en knalde de bal tegen de paal.

In het laatste stuk van de wedstrijd keerden de lokale bevolking zich tegen het gebied van een Dénia die zich met hand en tand verdedigde. De doelman van Dianense, Maxi kreeg bekendheid omdat hij zichzelf grondig moest gebruiken in de veilingen van Pachica en Adrián. In de laatste zucht van schrik crashte Mazcuñan een bal in het houtwerk en de wedstrijd eindigde met een 1-2 overwinning voor Dianense, een overwinning die de mannen van Moratal helpt om op de derde plaats in het klassement te blijven.

Technisch

CD. Llosa: Javi, Machi (Terol 38'), Carlos Karpin, Sergio Rodenes, Piki (Paco 75'), Perales, Martin (Vila 65'), Adrián, Pachica, Rafeta en Dani Bosch (Mazcuñan 73').

CD. Dénia: Maxi, Paco, Álex, Giménez, Ferrán, Elías (Cardona 63'), Carlos Ribes, Gervasio, Panucci (Josep 88'), Mono (Souhe 71') en Ángel (Michael 57').

doelen: 0-1 Mono (3'), 0-2 Panucci (61'), 1-2 Vila (66').

Scheidsrechter: Calabuig Llobregat, waarschuwde Paco en Adrián voor de lokale bevolking, en Alex voor de bezoekers. Hij stuurde Paco weg voor een directe rode kaart.