Dénia Futsal herovert vierde plaats met zege in Torrejón (1-4)

Mei 01 van 2016 - 12: 19

El Dénia Futsal herstelt de vierde plaats na zijn schitterende overwinning in het "J" -paviljoenorge garbajosa” van Torrejón de Ardoz, tegen het lokale team dat ze met 1-4 versloegen.

Het Dianense-team liet opnieuw hun geweldige spel zien, net toen hun situatie het meest gecompliceerd was en tegen een rivaal die vorige week die vierde positie van hen had weggekaapt. de jongens van Javi Arnau vanaf het eerste fluitsignaal kwamen ze heel gefocust naar buiten en in minuut 1 wisten ze op voorsprong te komen op het scorebord met een doelpunt van Jorge Llopis. De gelegenheden volgden elkaar aan beide kanten op, maar wederom was Dénia degene die in de 5e minuut via Juanjo de 0-2 scoorde.

Het spel ging verder met een levendig en intens spel dat ervoor zorgde dat de Dianenses in de 9e minuut met vijf overtredingen kwamen te zitten, maar toch bleven ze de controle over het spel behouden. Bij het uitblijven van een minuut voor de rust viel het lokale doelpunt, na een hoekschop. In het volgende spel bestraften de scheidsrechters Dénia met een rigoureuze dubbele straf, die Torrejón niet scoorde. Met een stand van 1-2 trokken de spelers zich terug in de kleedkamers.

Dianenses verdedigt tegen Torrejón

Aan het begin van de tweede helft richtten de Amsterdammers zich op het doel van de bezoeker op zoek naar de gelijkmaker. De groguets met een goede positie op het veld hadden geen problemen en namen zelfs balbezit. In de 24e minuut scoorde Juanjo opnieuw en stond er 1-3 op het scorebord. De kansen bleven door beide partijen worden gegenereerd, hoewel het gebrek aan precisie verhinderde dat het werd gemarkeerd.

Met nog 6 minuten te gaan nam de lokale coach een risico en zette de doelman op de baan, maar de Dianenses met een doorgewinterde verdediging hadden geen problemen. In de laatste minuut van de wedstrijd en na het stoppen van een schot van buitenaf, slaagde de doelman van Dianense, César, erin om uit eigen doel de 1-4 te scoren, waarmee een geweldige persoonlijke prestatie werd afgesloten. Met dit resultaat eindigde de wedstrijd.

Met dit resultaat en dat van de rest van de wedstrijden staat Dénia FS opnieuw op de vierde plaats in het klassement. De volgende dag speelt de ploeg weer uit en doet dat zaterdag om 18.00 uur in Alicante, tegen Xaloc. Moeilijke wedstrijd, gezien het feit dat met nog twee dagen te gaan voor het einde van het kampioenschap de mensen uit Alicante hun duurzaamheid nog niet hebben gegarandeerd.