De Dénia Futsal debuteerde met zijn kast met overwinningen in Mejorada (4-5)

November 20 van 2016 - 14: 14

Grote overwinning behaald door de Dénia Futsal In zijn verhuizing naar Mejorada del Campo, waar hij CDE Mejorada versloeg met 4 tegen 5. De twee teams sprongen met veel enthousiasme de baan op, vanaf het eerste fluitsignaal beleefden ze een wedstrijd met goede scoringskansen aan beide kanten. In minuut 4 kwam de eerste voor de lokale bevolking die de Dianense-doelman verraste met een schot van buiten. De vreugde duurde niet lang, een minuut later kwam de stand dankzij een goed schot van Ferrán. Zonder tijd voor reactie scoorde Edu Romany met een sterk buitenschot de 1-2 die het Dianense-team op voorsprong zette.

Met het spel gecontroleerd door de mannen van Javi Arnau, het ongeluk kwam voor hen toen Curro een bal afweerde die in het door Roque verdedigde doel belandde. De evenaar van de eerste helft werd bereikt met opgeheven zwaarden. De dianenses hadden het moeilijk om uit de sterke druk van de inwoners van Madrid te komen, dus de aankomsten op het lokale doel namen af. In de rust weerspiegelde het scorebord een redelijke gelijkspel tot twee.

Een aanval van Dénia Futsal in Mejorada

De tweede helft begon met een intensere Enhanced CDE die zijn druklijn verhoogde om de Dianenses in zijn gebied te verdrinken. Twee minuten later kreeg Blai een goede pass van Toni die hij met een accuraat schot onder aan het net oploste. Dit doelpunt daalde af naar de lokale spelers en dit werd zeer goed gebruikt door Toni die de lokale doelman tegemoet stond en hem versloeg door de 2 tot 4 op het scorebord te plaatsen.

De dianenses behaalden een goed inkomen, maar ze lieten hun armen niet zakken omdat het spel zeer gelijk bleef en de Mejorada bleef aanvallen op zoek naar een doelpunt dat hem in het spel kon brengen. De prijs voor zijn standvastigheid kwam in de 27e minuut toen hij 3 tot 4 op het scorebord kreeg. Het Arnau-team bleef het spel leiden en vermeed elke reactie van het lokale team. David González kreeg een goede assist van Juanjo, met een vaseline versloeg hij de lokale doelman en gaf zijn team lucht met het vijfde doelpunt.

Met nog vijf minuten te gaan zette de lokale coach, Javier Tamara, de doelman op het veld om het in deze tweede helft verdedigde doelpunt van César met meer intensiteit lastig te vallen. In de 38e minuut wist CDE Mejorada het gat te dichten met een goede pass naar de verre paal en markeerde de 4-5 op het scorebord. In de resterende twee minuten speelden de mannen van Javi Arnau zeer gecontroleerde zaalvoetbal om te voorkomen dat ze opties gaven aan hun rivaal. De wedstrijd eindigde met een winst van meer dan alleen de dianenses met 4 tegen 5.

Deze eerste overwinning als bezoeker laat Dénia Futsal midden bovenaan de tafel, op slechts 2 punten van de derde plaats. De volgende dag keert hij terug om weg van huis te spelen en bezoekt hij het circuit van FS Talavera, de ongeslagen leider van de categorie.