De Dénia Futsal viel met veel eer op de CD Rivas track (4-3)

Januari 18 van 2016 - 00: 22

De Dénia FS, reisde naar de stad Rivas (Madrid), om de huidige leider van de categorie zonder enig probleem te meten en vanaf het eerste gefluit, maakte hij zijn bedoelingen duidelijk.

Curro op het spoor van AD Rivas

De twee teams sprongen met veel ritme op de baan en begonnen snel aan beide kanten aan te komen, maar het waren de Dianenses die als eerste en in de minuut 6 toesloegen David Jaén heeft de 0-1 gemarkeerd.

De dianenses controleerden heel goed het ritme van de wedstrijd en zijn rivaal. De mannen van Javi Arnau Ze waren zeer comfortabel op het veld en in de 16-minuut eindigde Blai in doel een geweldig spel en plaatste de 0 op 2. Met dit resultaat werd de rest bereikt.

In het tweede deel verhoogde CD Rivas zijn fysieke intensiteit door zijn druklijn te verhogen. De dianenses hadden veel problemen om uit te gaan met de sferische gespeeld. Ondanks de inspanningen van Madrid, waren de beste kansen voor bezoekers.

Met het verstrijken van de minuten de inspanning van de spelers van de Dénia Futsal Het eiste zijn tol en kon het hoge tempo van de gebouwen niet vertragen. Het lokale domein nam toe en in de minuut bereikte 32 het doel van de Rivas-CD die de 1 op 2 plaatste. Bij het volgende spel kreeg hij de equalizer met een schot van grote kracht.

In een noodlottige minuut leek het geweldige werk van de dianenses te vervagen, maar ze vielen niet uit elkaar en bleven vechten voor de wedstrijd. Twee minuten later verraste de Dianense-coach Javi Arnau het plaatsen van de keeperstrack. De reactie van zijn rivaal was hetzelfde, dus het spel werd een schaakbord.

In deze dynamiek bereikte 39 een nieuw doel voor de lokale bevolking na een indrukwekkend schot vanuit de hoek die beide clubs van de ploeg raakte en in het doel belandde. In dezelfde minuut lanceerde Madrid na een steel een tegenaanval die eindigde in doel.

Er was nog een minuut voor het einde en het leek erop dat de 4 naar 2 definitief zou zijn, maar op het laatste moment slaagde Blai erin de emotie in de laatste seconden te brengen door de 4 naar 3 te doen. Uiteindelijk kon de comeback niet worden voltooid en viel Dénia Futsal met grote eer op het pad van de leider.

De volgende dag ontvangen de dianenses op zaterdag in het gemeentelijk paviljoen van Denia naar Adae Simancas, een botsing die om 18 begint: 00 uur.