De Dénia Basquet blijft in goede lijn en won de CB.Oliva (69-62)

Februari 19 van 2013 - 00: 01

Het Autonomic Male Senior Team van de Denia Basketball Hij zet zijn goede resultaten voort en voegde zijn vijfde opeenvolgende overwinning toe aan een directe rivaal zoals CB Oliva (69-62).

De wedstrijd werd gespeeld in de stad Beniarbeig, die haar uitstekende sporthal aanbood, aangezien deze nog niet beschikbaar was op de Joan Fuster Avenue in Denia.

Gelijkheid was de toon van de confrontatie. De intensiteit van de bezoekers gaf hen de eerste voordelen op het scorebord (08-16) minuten 8, en hield ze gedurende de hele wedstrijd in de wedstrijd.

Denia ging vanaf dat moment het spel in en was in staat om het eerste kwart op het scorebord af te sluiten (20-16).

In de tweede hadden de locals opties herhaald om op het scorebord te blijven staan, maar Oliva slaagde erin elke keer opnieuw samen te komen om de pauze te bereiken op een afstand die niet definitief was (38-33).

Een zeer sterke afwijking van de bezoekers leidde hen ertoe om over te stappen op het scorebord (40-41). Na een time-out begon Denia opnieuw het spelritme op te leggen en bereikte het einde van de derde periode hierboven in het elektronische (49-46).

Het laatste kwartaal werd gedomineerd door de dianenses die in voordelen van maximaal acht punten bewogen (65-57 minuut 38). Met de overwinning besloten bijna de twee banken gespeeld vanaf daar aan het einde door het bepaalde gemiddelde dat was negen punten gunstig voor Oliva.

Uiteindelijk bereikte Denia dit doel niet, hoewel de overwinning hem ertoe brengt de vijfde positie van het klassement te bezetten met twee voordeelvoordelen ten opzichte van CB El Campello, dat op dit moment het derde team zou zijn dat in de categorie zou vallen.