Het Dénia Men's Senior Basketball Team daalt

Mei 06 van 2014 - 00: 00

El Denia Heren Senior Basketball Daalt categorie door te vallen in de strijd om duurzaamheid in de First National tegen CB. Godella (51-65) en vóór de CB. Jorge Juan Novelda voor (70-74).

De Dénia Men's Senior Basketball daalt af naar Autonomic

In de eerste van de wedstrijden gespeeld in de Joan Fuster paviljoen van Dénia domineerden de Valencians gedurende het spel, dankzij hun goede defensieve werk. De afstanden waren altijd kort, maar de dianenses konden ze niet verslaan. Die nederlaag veroordeelde de groep die rent Luis Suances naar de terugval naar de Autonomic-categorie.

Voor de CB. Jorge Juan Novelda, de wedstrijd was erg gelijk, zo erg dat ze een verlenging van vijf minuten moesten spelen, omdat aan het einde van de regulatie tijd werd bereikt met een gelijkspel naar 60. De dianenses hadden de gelegenheid om de extra tijd te vermijden maar maakten geen gebruik van hun laatste bezit.

In de toegevoegde tijd begon Dénia Básquet de eerste vier punten goed te scoren, maar de Nortenas toonden hun matigheid en scoorden de acht vrije worpen die ze gooiden. Uiteindelijk was de overwinning voor hen door 70 naar 74.