Dénia Básquet raakte de overwinning tegen de leider van de nationale competitie

November 03 van 2020 - 11: 52

feest van Dénia Basketball tegen een solide rivaal, CB Sueca, die een briljante eerste helft vol aanvallend succes had, waardoor ze bij de rust de leiding namen met een voorsprong van twintig punten die definitief leek voor het lot van de wedstrijd (31-51).

Die van Bernardo Sanz lieten echter verre van hun armen zakken, maar handhaafden hetzelfde plan waarmee ze het spel waren begonnen en drongen aan op hun intense verdediging op elk nummer, in een poging een levendig ritme in het spel af te drukken. Dit keer slaagden ze er wel in om de bezoekers aan het twijfelen te brengen wie soms overweldigd waren door in de komende veertien minuten slechts acht punten te scoren.

Dénia Básquet culmineerde de comeback door een punt voorsprong te zetten met nog zes minuten te spelen, maar na een paar momenten van gelijkheid betaalde hij uiteindelijk voor de enorme inspanning door zijn succespercentage te verlagen en meer overtredingen te begaan dan ze hadden moeten doen, wat de Valencianen het puntenkussen opleverde. met degenen die ervaring opdeden, namen uiteindelijk het spel.

Opmerkelijke wedstrijd van het hele team die alleen kan worden toegejuicht vanwege hun houding en het enorme enthousiasme dat ze overbrengen bij dit debuut in de nationale categorie