De Dénia Básquet kon niet met de Serra Gelada L`Alfás (56-79).

24 oktober 2013 - 00: 01

De derde dag van de competitie in 1 National van basketbal liet ons een nederlaag voor de Dénia Basketball, die op zichzelf viel Joan Fuster paviljoen voor een krachtig, Serra Gelada L`Alfás door de 56 79.

Het eerste kwartaal werd gemarkeerd door een duidelijk domein van het team van de Marina Baixa. Hoewel de goede bijdrage van de Dianense, Jordi Soler hij stond niet toe dat ze op het scorebord vertrokken. de Serra Gelada L'Alfas hand Moncholí y Sanmartin Hij was degene die de leiding nam op het scorebord.

In het tweede kwartaal, Moncholí 8 scoorde bijna opeenvolgende punten en bracht het eerste duidelijke voordeel voor zijn team (21-34). De dianenses wisten na een time-out hun verdedigingsintensiteit te verhogen en kwamen in aanval, waardoor de score in 34 aan 40 werd overgelaten tijdens de rust.

De crash brak net in de eerste minuten van het derde kwartaal. Een deel van 9 tot 16 eindigde moreel zinkende kinderen die hij runt Luis Suances. Ze probeerden maar het lukte niet. De grotere ervaring van de rivaliserende spelers zorgde ervoor dat de verschillen groter werden.

De laatste veter die zonder opties overbleef naar Dénia Básquet kwam aan het begin van het laatste kwartaal. Een gedeeltelijke 0 naar 6 ruïneerde alle resterende comeback-opties. De lokale coach maakte de beslissing om al zijn spelers minuten te geven om de verdedigende toon te verhogen, maar hij snapte het niet, tegen spelers van een heleboel veteranen die wisten hoe ze de tijd van de wedstrijd moesten scoren.

Uiteindelijk verslaat hij de dianenses door 56 aan 79 en moet hij nu verder werken aan de voorbereiding van de volgende wedstrijd die op zaterdag om 18 uur zal plaatsvinden op het circuit van de CB. Guardamar.