De Junior Women's Basketball Dénia speelt de Liga Autonómica

03 oktober 2013 - 00: 02

Het juniorenteam van Dénia Basketball de eigen verdiensten van vrouwen verdienden het recht om in te spelen Autonome competitie, samen met de 11 beste teams in de categorie in de Valenciaanse Gemeenschap. Hij deed het door met 72-44 te winnen van BC. illegaal.

De meisjes die hij traint Pati Suñer, gingen ze naar het veld van Joan Fuster paviljoen van Dénia met de les heel goed geleerd. We moesten intensief verdedigen om de wedstrijd zo snel mogelijk te breken. Te geloven dat ze het hebben bereikt, met een zeer hoog spelritme in de eerste minuten en met veel verdedigende intensiteit. Aan het einde van het eerste kwart was de stand 21-8.

In het tweede kwart was het spel afgelopen, aangezien de Dianenses wisten hoe ze goed moesten werken in de verdediging. Er werden veel ballen gestolen en vooral de verdedigende en aanvallende rebounds werden beheerst. Beetje bij beetje en na een huiveringwekkende partij van 24 tegen 8 werd de pauze bereikt met een score van 45 tegen 16.

De CB.Ilicitano kon niet met de Dianense-verdediging

Na de pauze dwong de heersende sterke hitte hen om hun voet op te heffen in termen van defensieve intensiteit. Het spel werd meer gelijk en de zoneverdediging van Elche stopte de aanval van Dianense. De overwinning kwam niet in gevaar en aan het einde van het derde kwart was de stand 60 tegen 28.

De laatste tien minuten van de wedstrijd waarin alles al beslist was, waren pure formaliteit. Dat deel viel als enige op de zijkant van de CB. Elche van Elche met 12 tegen 16, maar het doel werd bereikt door de Dianenses te verslaan met 72 tegen 44..

De set Pati Suñer Je moet wachten op de loting om erachter te komen in welke groep met nog 5 teams je wordt gekoppeld. Het feit dat we bij de beste junioren zitten, is een stap vooruit voor de trainingsfase van de jonge spelers van de jeugdopleiding van Dianense.