De junior-dames van Dénia Basketball vielen op het spoor van Picken Claret (78-43)

18 maart 2014 - 00: 01

El Dénia Basketball junior dames Hij viel tijdens zijn bezoek aan de Picken Claret-track door 78 aan 43. De wedstrijd werd duidelijk gedomineerd door Valencia tegen een tegenstander die met het verstrijken van de minuten verwaterde in hun wedstrijd.

De dianenses na een goede start van het spel, waarin ze zichzelf voorop stelden, door 0 naar 4, zagen hoe beetje bij beetje hun rivaal hen voorbijstreefde. Het eerste kwartaal werd met 17 door 12 afgesloten met XNUMX.

In het tweede kwartaal was het lage Dianense-percentage in aanval dat werd toegevoegd aan de accumulatie van fouten, de sleutel tot de rest bereikt met een Valenciaans voordeel van 41 naar 23.

In de derde acte kwam het Dianense-team met een meer agressieve verdediging. Dit belemmerde de scoringskracht van de Picken Claret-meiden. De spelers die ze runt Pati Suñer, ze renden in een aanval en dit zorgde ervoor dat de verschillen bleven.

In de laatste tien minuten van de crash zorgde het verlangen om het verschil te verkleinen al snel voor een tegenvaller in de Dianense-aanval. Slechte selectie van opnames en een kleine bagage-rebounder zorgden ervoor dat de Valencianen met plezier speelden. Aan het einde van de wedstrijd ging de score van 78 naar 43, waardoor de junioren van Dénia Básquet in de laatste positie in het klassement blijven.

Nu moeten de dianenses meisjes hun energie aanvullen en hopen dat Teresa, Ainoa en Maria spoedig herstellen van hun respectievelijke verwondingen, het team maakte hen erg in nood.