Dénia Basketball Club Suma behaalt zijn zevende overwinning tegen Montemar

Januari 31 van 2022 - 12: 17

Denia Basketball SUMA kon eindelijk weer meedoen na meer dan een maand sinds de laatste wedstrijd. De ploeg deed het door tegen Montemar (80-55) de zevende overwinning van het seizoen te behalen. Een getal dat evenaart in de tien dagen dat hij tot dusver dezelfde overwinningen heeft behaald in de hele reguliere competitie van het voorgaande jaar, jaar van debuut in de 1e Nationale Divisie-categorie.

Een exit met veel concentratie stelde de Dianenses in staat om al snel een inkomen te behalen dat de tien punten overschreed, de Alicante domineerde in de verdediging en snelle overgangen kon maken.

In het tweede kwartaal wist Denia Basquet niet hoe hij het tempo moest regelen en Montemar kwam dichter bij het scorebord door zeer succesvol te zijn vanaf de vrije worp, profiterend van het overschot aan personeel dat door Dénia was gepleegd.

Het zou na de pauze zijn toen de mannen van Bernardo Sanz duidelijke ideeën begonnen te krijgen en de directe leiding gaven om de wedstrijd onherroepelijk te breken.

Nu zullen ze beginnen met het terugkrijgen van de vier lopende wedstrijden door vele weken van dubbele diensten te spelen, in een competitie die de vier teams bepaalt die zullen strijden om in de groep te komen voor promotie naar de EBA League, waaronder we vandaag blijven.

Voorkeur senior vrouw

Het Senior Women's Preferred-team keerde ook terug in de competitie en deed dit door een veel gelijker wedstrijd te spelen dan de eindscore zegt tegen Joventut Javea bij Joan Fuster (64-44).

Die van Juan Luis Pérez Ze speelden duidelijk van minder naar meer en beschuldigden overdreven van het gebrek aan continuïteit in trainingen en wedstrijden als gevolg van de pandemie.

De bezoekers sloten de ruimtes zeer goed af in de verdediging en waren erg goed in de rebound aan het begin van de wedstrijd en domineerden het scorebord tijdens het eerste kwartier van de wedstrijd.

Een time-out in het midden van het tweede kwart was de reactie van het team dat terrein begon te herstellen, de top bereikte bij de rust en vervolgens het gat geleidelijk groter werd, tegen een worstelende Joventut die niet opgaf tot de laatste zoemer klonk.

Het team moet het ritme van het spel herstellen om terug te keren naar de lijn die het toonde vóór de Kerstmis.

Senior mannelijke voorkeur

Het Preferred Senior Heren-team werd herenigd met de overwinning in de verplaatsing naar Ondara (51-57), in een wedstrijd die vanaf het begin een heel ander resultaat inluidde toen de lokale bevolking zeer succesvol op het veld sprong.

De goede lezing van de sterke punten van zijn aanval en de inzet van alle spelers op het veld, stelden de Dianenses in staat om voor het einde van het eerste kwart afstanden te verkleinen en zo de moed erin te houden.

Het gunstige deel dat hij in het derde kwartaal behaalde, het verhogen van de verdedigingslinies en het beter beheersen van de rebound, stelde hem in staat een hechte finale te bereiken waarin, dit keer, het geluk aan de kant van Dénia wilde staan, waardoor ze een balsamico-overwinning konden behalen.

De classificatie is gecomprimeerd, waardoor een groot aantal teams van elkaar gescheiden blijft door weinig overwinningen, wat betekent dat de tweede ronde van de competitie net zo competitief zal zijn als moeilijk te voorspellen, zowel wat betreft promotie naar de Autonome Gemeenschap, als aan de kant van degradatie naar Zonaal 1.

Junior Vrouw

Het Junior Women's-team was ook in staat om eindelijk hun tweede wedstrijd van het Preferred Championship te spelen, en ze deden het op een altijd moeilijke baan zoals Terralfás (71-57), een rivaal die Dénia altijd tegen de touwen heeft gezet en ervoor zorgt dat ze blijven gefocust tijdens het spel, waardoor ze het beste uit zichzelf moesten halen.

De meisjes van Dénia Básquet sprongen met veel enthousiasme en inspanning het veld op en kwamen op het scorebord vooruit.

Beetje bij beetje verhoogden de lokale bevolking hun intensiteit en domineerden het ritme van de wedstrijd. Ze hadden geen goed schietpercentage, waardoor veel goede opties in de buurt van de basket werden vergeven. Die van Alfas wisten er voordeel uit te halen om zich met een voorsprong van tot twintig punten voor rust te distantiëren.

De Dianenses verbeterden in effectiviteit bij de herstart en kwamen dicht bij ons binnen de tien punten. Maar de energie raakte op en de lokale bevolking profiteerde ervan om een ​​comfortabele afstand op het scorebord te bewaren.

Ondanks alles een goede prestatie van de meiden die alles op het veld hebben achtergelaten en die zeker zullen blijven groeien in dit tweede deel van het jaar en hun prestaties elke week zullen verbeteren.

Junior mannelijke voorkeur

Fundamentele overwinning voor de Preferred Junior Men in Joan Fuster tegen Enguera (68-61) om hun klim in het klassement voort te zetten en te ontsnappen uit de onderste posities na een slechte seizoensstart.

De ploeg begon met twijfels en weinig ritme, waardoor de Valencianen erg comfortabel speelden en het eerste kwart met tien punten domineerden.

Ze herstelden zich door terug te gaan naar het basisidee van het spel, met de nadruk op verdediging. Van daaruit kwamen de vloeibaarheid en goede gevoelens die ze eerder niet hadden kunnen vinden. Ondanks alles ging Enguera de break-up op het scorebord in met een voorsprong van vier punten.

In de tweede helft waren die van Dénia in staat om de defensieve toon vast te houden, maar voegden ze tegelijkertijd meer geduld toe bij statische aanvallen, waardoor we meer scorend succes hadden.

Met de lancering van het team was de kers op de taart de rebound waarbij het hele team betrokken was om met veel moeite een inkomen te realiseren.

De mannen van Rubén Velázquez behaalden een overwinning die hen stevig in de groep van teams in de gematigde zone van de competitie plaatst, en het belangrijkste is dat ze zowel individueel als collectief uitstekende sensaties bleven overbrengen, wat spreekt van een zeer serieuze taak uitgevoerd door een nauwe -gebreide groep spelers.